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Autor(es)
2010
Physiological and molecular changes associated with prevention of woolliness in peach following pre-harvest application of gibberellic acid.
PEGORARO, C.
;
ZANUZO, M. R.
;
CHAVES, F. C.
;
BRACKMANN, A.
;
GIRARDI, C. L.
;
LUCCHETTA, L.
;
SILVA, J. A.
;
ROMBALDI, C. V.
2017
Planejamento fatorial fracionário para desenvolvimento de método analítico para posterior determinação de arsênio e selênio por gf aas em solos submetidos a remineralizadores de solo.
PERIN, E. C.
;
TORRES, D. P.
;
BECKER, S.
;
ROMBALDI, C. V.
;
SILVEIRA, C. A. P.
2007
Polyphenols content in apple and in strawberry fruits: an evaluation of extractors.
SILVA, G. A. da
;
ANTONIOLLI, L. R.
;
GIRARDI, C. L.
;
LAZZAROTTO, M.
;
ANTONIOLLI, L. R.
;
ROMBALDI, C. V.
;
GIRARDI, C. L.
2016
Potencial de armazenamento de uvas de mesa lançadas pela Embrapa Uva e Vinho.
DAMBROS, J. I.
;
ZANDONÁ, G. P.
;
OLIVEIRA, I. R. de
;
CRIZEL, G. R.
;
MARINI, N.
;
STORCH, T.
;
ROMBALDI, C. V.
;
GIRARDI, C. L.
2013
Potencial físico-quimico e bioativo de 50 acessos de pimentas (Capsicum spp).
GUARESCHI, d. g.
;
LANZARINI, A. C.
;
TAVARES, I. B.
;
CRIZEL, R. L.
;
ACUNHA, T. dos S.
;
BARBIERI, R. L.
;
CHAVES, F. C.
;
ROMBALDI, C. V.
2007
Preharvest treatment with giberellic acid prevents woolliness occurrence after cold storage of 'Chiripá' peach.
ZANUZO, M. R.
;
ROMBALDI, C. V.
;
SILVA, J. A.
;
FERRAREZE, J. P.
;
DAL CERO, J.
;
PEGORARO, C.
;
NORA, L.
;
GIRARDI, C. L.
2013
Qualidade pós-colheita de Physalis sob temperatura ambiente e refrigeração.
LIMA, C. S. M.
;
SEVERO, J.
;
ANDRADE, S. B. de
;
AFONSO, L. B.
;
ROMBALDI, C. V.
;
RUFATO, A. de R.
2016
Quality of minimally processed 'fuji' apple under refrigerated storage and treatment with additives.
MORENO, M. B.
;
FLORES CANTILLANO, R. F.
;
ROMBALDI, C. V.
;
MANICA-BERTO, R.
2012
Quantificação de fenóis e carotenoides de albedo de tangerina 'okitsu' cultivada na região de Pelotas/RS.
MOURA, R. S.
;
ZIMMER, G.
;
STÖCKER, C. M.
;
DODE, J.
;
OLIVEIRA, R. P. de
;
ROMBALDI, C. V.
2012
Quantificação de fenóis totais, carotenóides totais e atividade antioxidante de citros cultivados no rio grande do sul.
ZIMMER, G.
;
STÖCKER, C. M.
;
MOURA, R. S.
;
OLIVEIRA, R. P. de
;
ROMBALDI, C. V.
2013
Selection of reliable reference genes for quantitative real-time polymerase chain reaction studies in maize grains.
GALLI, V.
;
MESSIAS, R. da S.
;
SILVA, S. D. dos A. e
;
ROMBALDI, C. V.
2015
Sensor de fluorescência da clorofila para avaliar antocianinas em uvas na pré-colheita.
CRIZEL, G. R.
;
STORCH, T. T.
;
PEGORARO, C.
;
DAMBROS, J.
;
GONÇALVES, B. X.
;
RITSCHEL, P. S.
;
ROMBALDI, C. V.
;
GIRARDI, C. L.
2012
Silencing the ripening-associated enzyme 1-aminocyclopropane-1-carboxylate oxidase (ACO) in apple using an endogenous antisense rna construct.
GIRARDI, C. L.
;
FINATTO, T.
;
ROMBALDI, C. V.
;
SILVA, J. A.
;
QUECINI, V.
2008
Sobrematuração da uva na composição físico-química de vinhos cv. Tannat e Cabernet Sauvignon da região de Bagé-RS, safra 2007.
ANTES, S.
;
SAMPAIO, R. G.
;
ROMBALDI, C. V.
;
FERRIN V.
;
RIZZON, L. A.
2016
Suco de maçã: elaboração de formulações.
ZANDONÁ, G. P.
;
STORCH, T. T.
;
DAMBROS, J. I.
;
CRIZEL, G. R.
;
MARIN, N.
;
ROMBALDI, C. V.
;
GIRARDI, C. L.
2020
Technical beneft on apple fruit of controlled atmosphere infuenced by 1-MCP at molecular levels.
NUNES, C. F. P.
;
OLIVEIRA, I. R. de
;
STORCH, T. T.
;
ROMBALDI, C. V.
;
BALDWIN, M. O.
;
RENOU, J. P.
;
LAURENS, F.
;
GIRARDI, C. L.
2012
Teor de clorofilas em folhas de morangueiros tratados com Radiação uv-c durante o cultivo.
OLIVEIRA, I. R. de
;
CRIZEL, G. R.
;
LEITE, T. B.
;
FLORES CANTILLANO, R. F.
;
ROMBALDI, C. V.
2012
Total chlorophylls content in leaves of strawberry plants treated with uv-c radiation.
MORENO, M. B.
;
CRIZEL, G. R.
;
FLORES CANTILLANO, R. F.
;
ROMBALDI, C. V.
2015
Transcriptional regulatory networks controlling woolliness in peach in response to preharvest gibberellin application and cold storage
PEGORARO, C.
;
TADIELLO, A.
;
GIRARDI, C. L.
;
CHAVES, F. C.
;
QUECINI, V.
;
OLIVEIRA, A. C. de
;
TRAINOTTI, L.
;
ROMBALDI, C. V.
2009
Transfer of the antisense ACC-synthase gene to Malus x domestica cv. Royal Gala via Agrobacterium tumefaciens co-cultivation.
DAL CERO, J.
;
GIRARDI, C. L.
;
ROMBALDI, C. V.
;
SILVA, J. A.
;
QUECINI, V.