Navegando por Autor DAGUER, H.
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2017 | Current research, regulation, risk, analytical methods and monitoring results for nicarbazin in chicken meat: A perspective review. | BACILA, D. M.; FEDDERN, V.; MAFRA, L. I.; SCHEUERMANN, G. N.; MOLOGNONI, L.; DAGUER, H. |
2010 | Detecção de soja pelo teor de isoflavonas em lombo injetado de suíno. | DAGUER, H.; BERSOT, L. dos S.; PACHECO, S.; GODOY, R. L. de O. |
2012 | Detection of adulteration of minas frescal cheese by gel electrophoresis. | MAGENIS, R. B.; DAGUER, H.; PRUDÊNCIO, E. S.; MUÑOZ, I. de B.; STEPHAN, M. P.; VASCONCELOS, A. S. E. |
2012 | Detection of adulteration of minas frescal cheese by gel electrophoresis. | MAGENIS, R. B.; DAGUER, H.; PRUDÊNCIO, E. S.; MUÑOZ, I. de B.; STEPHAN, M. P.; EGITO, A. S. do |
2010 | Perfil eletroforético de lombo suíno adicionado de proteínas não cárneas. | DAGUER, H.; STEPHAN, M. P.; BERSOT, L. dos S. |