Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor COMÉRIO, M.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 4 a 10 de 10
< Anterior
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2020
Genetic Variability of Access of the Active Germplasm Bank of Coffea canephora of Incaper in Southern Espírito Santo.
SENRA, J. F. de B.
;
FERRAO, M. A. G.
;
MENDONÇA, R. F. de
;
FONSECA, A. F. A. da
;
FERRÃO, R. G.
;
VOLPI, P. S.
;
VERDIN FILHO, A. C.
;
COMÉRIO, M.
;
SILVA, M. W. da
2023
Genomic selection for genotype performance and environmental stability in Coffea canéfora.
ADUNOLA, P.
;
FERRÃO, M. A. G.
;
FERRÃO, R. G.
;
FONSECA, A. F. A. da
;
VOLPI, P. S.
;
COMÉRIO, M.
;
VERDIN FILHO, A. C.
;
MUNOZ, P. R.
;
FERRÃO, L. F. V.
2023
Genomic-assisted breeding for climate-smart coffee.
FERRAO, M. A. G.
;
FONSECA, A. F. A. da
;
VOLPI, P. S.
;
SOUZA, L. C. de
;
COMÉRIO, M.
;
VERDIN FILHO, A. C.
;
RIVA-SOUZA, E. M.
;
MUNOZ, P. R.
;
FERRÃO, R. G.
;
FERRÃO, L. F. V.
2020
Implications of the cut type and apex length of stem cuttings used for the production of plantlets of Conilon coffee.
VERDIN FILHO, A. C.
;
FREITAS, S. de J.
;
COMÉRIO, M.
;
VOLPI, P. S.
;
COLODETTI, T. V.
;
RODRIGUES, W. N.
;
FONSECA, A. F. A. da
;
POSSE, S. C. P.
;
FONTES, A. G.
;
CHRISTO, B. F.
;
VIEIRA, L. J. D.
2021
Influence of the cut length of plagiotropic branches in conilon coffee stem cuttings for the seedling production.
VERDIN FILHO, A. C.
;
ARAUJO, T. C.
;
FREITAS, S. de J.
;
FERRAO, M. A. G.
;
COMÉRIO, M.
;
ANDRADE, S. de
;
SENRA, J. F. de B.
;
MENDONÇA, L. V. P.
2016
The beverage quality of Conilon coffee that is kept in the field after harvesting: quantifying daily losses.
VERDIN FILHO, A. C.
;
VOLPI, P. S.
;
RODRIGUES, W. N.
;
COLODETTI, T. V.
;
MAURI, A. L.
;
FERRÃO, R. G.
;
FONSECA, A. F. A. da
;
FERRAO, M. A. G.
;
MARTINS, L. D.
;
BRINATE, S. V. B.
;
TOMAZ, M. A.
;
COMÉRIO, M.
;
ANDRADE JUNIOR, S. de
;
PINHEIRO, C. A.
2018
The permanence in the plantation after harvest damages physical characteristics of conilon coffee grains.
VERDIN FILHO, A. C.
;
VOLPI, P. S.
;
COLODETTI, T. V.
;
RODRIGUES, W. N
;
TOMAZ, M. A.
;
MARTINS, L. D.
;
BRINATE, S. V. B.
;
FERRÃO, R. G.
;
FONSECA, A. F. A. da
;
FERRAO, M. A. G.
;
COMÉRIO, M.
;
ANDRADE JÚNIOR, S de