Navegando por Autor AFONSO, M. R. A.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2018 | Influência do tempo de liofilização nas características da manga cv. Kent em pó. | SOUZA, J. H. P. de; AFONSO, M. R. A.; COSTA, J. M. C. da; WURLITZER, N. J.; RYBKA, A. C. P.; COSTA, J. de P. da |
2019 | Microstructure and flow properties of lyophilized mango pulp with maltodextrin. | AFONSO, M. R. A.; RODRIGUES, B. K. M.; COSTA, J. M. C. da; RYBKA, A. C. P.; WURLITZER, N. J. |
2019 | Microstructure and flow properties of lyophilized mango pulp with maltodextrin. | AFONSO, M. R. A.; RODRIGUES, B. K. M.; COSTA, J. M. C. da; RYBKA, A. C. P.; WURLITZER, N. J. |
2019 | Stability and microstructure of powdered pulp of the Palmer mango obtained by the process of lyophilisation. | COSTA, L. O.; LARA JUNIOR, J. M.; COSTA, J. M. C. da; AFONSO, M. R. A.; RODRIGUES, S.; WURLITZER, N. J. |