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Autor(es)
2011
Perfil de aminoácidos de sopa de arroz e feijão elaborada por extrusão.
MACIEL, R. de A.
;
CARVALHO, A. V.
;
BASSINELLO, P. Z.
2011
Perfil de aminoácidos de sopa de arroz e feijão elaborada por extrusão.
MACIEL, R. de A.
;
CARVALHO, A. V.
;
BASSINELLO, P. Z.
2016
Phenoílc cornpounds ln "white açaí" by LC-MS/MS.
SILVEIRA, T. F. F. da
;
SOUZA, T. C. L. de
;
CARVALHO, A. V.
;
KUHNLE, G.
;
GODOY, H. T.
2016
Phenolic composition of commercial açaí pulps.
CARVALHO, A. V.
;
SILVEIRA, T. F. F.
;
MATTIETTO, R. A.
;
GODOY, H. T.
2018
Phenolic compounds are highly correlated to the antioxidant capacity of genotypes of Oenocarpus distichus Mart. fruits.
SOUSA, S. H. B. de
;
MATTIETTO, R. de A.
;
CHISTÉ, R. C.
;
CARVALHO, A. V.
2014
Physical and functional evaluation of extruded flours obtained from different rice genotypes.
BECKER, F. S.
;
EIFERT, E. da C.
;
SOARES JUNIOR, M. S.
;
TAVARES, J.-A. S.
;
CARVALHO, A. V.
2012
Planejamento de mistura na otimização do processo de extrusão da farinha de resíduos da indústria alimentícia.
OLIVEIRA, I. S.
;
RIBEIRO, S. C. A.
;
LOURENÇO, L. F.
;
CARVALHO, A. V.
;
ARAUJO, E. A. F.
2020
Preparing multicomponent snack bars based on tapioca flour, Brazil nut, and regional fruits.
PRAZERES, I. C. dos
;
CARVALHO, A. V.
;
DOMINGUES, A. F. N.
;
ABREU, L. F.
2012
Processamento e caracterização de snack extrudado a partir de farinhas de quirera de arroz e de bandinha de feijão.
CARVALHO, A. V.
;
BASSINELLO, P. Z.
;
MATTIETTO, R. de A.
;
CARVALHO, R. N.
;
RIOS, A. de O.
;
SECCADIO, L. L.
2012
Processamento e caracterização de snack extrudado a partir de farinhas de quirera de arroz e de bandinha de feijão.
CARVALHO, A. V.
;
BASSINELLO, P. Z.
;
MATTIETTO, R. de A.
;
CARVALHO, R. N.
;
RIOS, A. de O.
;
SECCADIO, L. L.
2012
Processing and characterization of extruded breakfast meal formulated with broken rice and bean flour.
CARVALHO, A. V.
;
MATTIETTO, R. de A.
;
BASSINELLO, P. Z.
;
KOAKUZU, S. N.
;
RIOS, A. de O.
;
MACIEL, R. de A.
;
CARVALHO, R. N.
2011
Processing and technological characterization of extruded breakfast cereal obtained with a mix of broken rice and common bean flour.
CARVALHO, A. V.
;
BASSINELLO, P. Z.
;
RIOS, A. de O.
2009
Produção de snacks de terceira geração por extrusão de misturas de farinhas de pupunha e mandioca.
CARVALHO, A. V.
;
VASCONCELOS, M. A. M. de
;
SILVA, P. A.
;
ASCHERI, J. L. R.
2008
Proteínas da semente de cupuaçu e alterações devidas à fermentação e à torração.
CARVALHO, A. V.
;
GARCÍA, N. H. P.
;
FARFÁN, J. A.
2011
Qualidade pós-colheita de cultivares de bananeira do grupo 'maçã', na região de Belém - PA.
CARVALHO, A. V.
;
SECCADIO, L. L.
;
MOURÃO JUNIOR, M.
;
NASCIMENTO, W. M. O. do
2021
Relação entre o residual de compostos cianogênicos e a classificação de farinhas de mandioca comercializadas no estado do Pará.
ABREU, L. F.
;
CARVALHO, A. V.
;
THOMÁZ, K. T. C.
;
THOMÁZ, B. A. C.
;
CARDOSO, T. N.
2017
Residual de compostos cianogênicos em farinhas de mandioca comercializadas no estado de Pará.
ABREU, L. F.
;
CARVALHO, A. V.
;
THOMÁZ, K. T. C.
;
THOMÁZ, B. C.
;
CARDOSO, T. N.
2017
Scavenger potential of different genotypes of açaí (Euterpe Oleracea) in cell-free system and neuron-like cells (SH-SY5Y).
TORMA, P. C. M. R.
;
BRASIL, A. V. S.
;
SCHMIDT, L.
;
CARVALHO, A. V.
;
JABLONSKI, A.
;
RABELO, T. K.
;
MOREIRA, J. C. F.
;
GELAIN, D. P.
;
FLÔRES, S. R.
;
AUGUSTI, P. R.
;
RIOS, A. O.
2014
Stability of porridge pre-mixture made with Brazil nut flour and green banana flour with and without milk powder.
CUNHA, C. R. da
;
SANTOS, S. L. dos
;
MACIEL, V. T.
;
SOUZA, M. L. de
;
FURTADO, C. de M.
;
CARVALHO, A. V.