Navegando por Autor CARVALHO, J.
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2009 | Carotenoid retention in orange flesh sweet potato flour during storage. | MACEDO, R.; CARVALHO, P.; SILVA, J.; NUTTI, M.; CARVALHO, J. |
2009 | Development of cassava (Manihot esculenta, L.) and orange flesh sweet potato (Ipomoea batatas, L.) products: an application for biofortified crops. | SILVA, E.; RANGEL, C.; ASCHERI, J.; WATANABE, E.; SILVA, J.; FUKUDA, W.; CARVALHO, J.; NUTTI, M.; SALVADOR, L. |
2009 | Quality evaluation of orange flesh sweet potato flour in storage for two years. | LEASTRO, D.; SILVA, J.; NUTTI, M.; CARVALHO, J. |
2009 | The biofortification program in Brazil. | NUTTI, M.; CARVALHO, J.; FUKUDA, W.; PELOSO, M.; SCHAFFER, R.; NEVES, P.; ROCHA, M.; SILVA, J.; SCHEEREN, P. |