Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor CLEMENTE, A. C. S.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 2 a 10 de 10
< Anterior
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2016
Cathodic and catalase enzyme protection in coffee seeds uner different cryopreservation protocols.
FIGUEIREDO, M. A.
;
ROSA, S. D. V. F. da
;
CLEMENTE, A. C. S.
;
CARVALHO, C. P.
;
RICALDONI, M. A.
;
VILELA, A. L.
2015
Endo-β-mannanase and β-tubulin gene expression during the final phases of coffee seed maturation.
SANTOS, F. C.
;
CLEMENTE, A. C. S.
;
CAIXETA, F.
;
ROSA, S. D. V. F. da
2016
Enzymatic and cathodic water protection during coffee seed drying.
FIGUEIREDO, M. A.
;
ROSA, S. D. V. F. da
;
CLEMENTE, A. C. S.
;
COELHO, S. V. B.
;
GUIMARÃES, G. C.
;
REIS, L. V.
2015
Expression of genes associated with the biosynthetic pathways of abscisic acid, gibberellin, and ethylene during the germination of lettuce seeds.
CLEMENTE, A. C. S.
;
GUIMARÃES, R. M.
;
MARTINS, D. C.
;
GOMES, L. A. A.
;
CAIXETA, F.
;
REIS, R. G. E.
;
ROSA, S. D. V. F. da
2019
GA3 and ABI3 gene expression in coffee seeds during maturation.
SANTOS, F. C. dos
;
ROSA, S. D. V. F. da
;
COELHO, S. V. B.
;
CLEMENTE, A. C. S.
;
FANTAZZINI, T. B.
;
PEREIRA, C. C.
;
CAIXETA, F.
;
FÁVARIS, N. A. B.
;
BAÚTE, J. L.
2014
Gene expression of antioxidant enzymes and coffee seed quality during pre-and post- physiological maturity.
SANTOS, F. C.
;
CAIXETA, F.
;
CLEMENTE, A. C. S.
;
PINHO, E. V.
;
ROSA, S. D. V. F. da
2016
Physiological quality of coffee seeds submitted to artificial and natural ageing.
FANTAZZINI, T. B.
;
ROSA, S. D. V. F. da
;
CLEMENTE, A. C. S.
;
PEREIRA, C. C.
;
OLIVEIRA, R. M.
2016
Seed physico-chemical characteristics of coffee clones resistant to rust in raw and toast samples.
SOUZA, L. N. C.
;
ROSA, S. D. V. F. da
;
GRANJA, M. O.
;
OLIVEIRA, R. M. E.
;
VEIGA, A. D.
;
CLEMENTE, A. C. S.
2017
Simultaneous optimization of coffee quality variables during storage.
ABREU, G. F. de
;
ROSA, S. D. V. F. da
;
CIRILLO, M. A.
;
MALTA, M. R.
;
CLEMENTE, A. C. S.
;
BORÉM, F. M.