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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2011 | Natural co-infection of torque teno virus and porcine circovirus 2 in the reproductive apparatus of swine. | RITTERBUSCH, G. A.; ROCHA, C. S.; MORES, N.; SIMON, N. L.; ZANELLA, E. L.; COLDEBELLA, A.; ZANELLA, J. R. C. |
2022 | Nicarbazin residue in tissues from broilers reared on reused litter conditions. | FEDDERN, V.; SCHEUERMANN, G. N.; COLDEBELLA, A.; GRESSLER, V.; BEDENDO, G. C.; CARON, L.; PEDROSO, A. C.; BACILA, D. M.; CUNHA JUNIOR, A. |
2021 | Nutritional and quality changes in piglet concentrate affected by formulation and storage. | CELLA, A.; LUDKE, J. V.; COLDEBELLA, A.; LUDKE, M. do C. M. M.; SIQUEIRA, H. A.; OLIVEIRA JÚNIOR. J. M. de; PERIPOLLI, V.; BIANCHI, I. |
2021 | Nutritional and quality changes in piglet concentrate affected by the mix. | CELLA, A.; LUDKE, J. V.; COLDEBELLA, A.; LUDKE, M. do C. M. M.; ARAÚJO, G. M.; OLIVEIRA JÚNIOR, J. M.; PERIPOLLI, V.; BIANCHI, I. |
2019 | On-farm pig dispatch methods and stockpeople attitudes on their use. | DALLA COSTA, F. A.; GIBSON, T. J.; OLIVEIRA, S. E. O.; GREGORY, N. G.; COLDEBELLA, A.; FAUCITANO, L.; DALLA COSTA, O. A. |
2013 | Oral administration of amino acids as energy sources for newborn piglets | MANZKE, N. E.; SCAPINI, L. B.; LOYOLA, W.; KUTSCHENKO, M.; NOGUEIRA, E. T.; XAVIER, E. G.; COLDEBELLA, A.; LIMA, G. J. M. M. de |
2011 | Otimização de técnica de descontaminação seletiva para isolamento de micobactérias a partir de amostras de cama de suínos. | SILVA, V. S.; KRAMER, B.; COLDEBELLA, A. |
2015 | Oxidative stability of pork fat enriched with omega3 and natural antioxidants by modifying animal?s diet. | BERNARDI, D. M.; BERTOL, T. M.; CUNHA JUNIOR, A.; COLDEBELLA, A.; ARELLANO, D. B.; SGARBIERI, V. C. |
2015 | Oxidative stability of pork patties enriched with Omega-3 and natural antioxidants by modifying animal?s diet. | BERNARDI, D. M.; BERTOL, T. M.; COLDEBELLA, A.; DE PARIS, L. D. de; DIETERICH, F.; SGARBIERI, V. C. |
2017 | Parâmetros elétricos para a insensibilização de frangos: qual a corrente elétrica que atinge o cérebro? | SCHEUERMANN, G. N.; COSTA, E. X.; CARON, L.; COLDEBELLA, A.; ALVES, S. P.; LA VEGA, L. T. de; ROSA, P. S. |
2020 | Particular light colors in suckling piglet nurseries: preference and validation tests in swine litters. | PAGGI, A. C.; DIESEL, T. A.; OLIVEIRA, P. A. V. de; COLDEBELLA, A.; PAIANO, D.; MARCANZONI, V. C. B.; ZOTTI, M. L. A. N. |
2013 | Pasteurella multocida sorotipo A como causa primária de pneumonia em suínos. | OLIVEIRA FILHO, J. X. de; MORES, M. A. Z.; REBELATTO, R.; BELLAVER, F. A. V.; KLEIN, C. S.; COLDEBELLA, A.; BARCELLOS, D. E. S. N. de; MORES, N. |
2013 | Perfil da infecção por vírus de influenza em suínos no Brasil após a introdução do vírus pandêmico H1N1 em 2009. | ZANELLA, J. R. C.; GAVA, D.; SCHAEFER, R.; COLDEBELLA, A.; SILVEIRA, S.; SIMON, N. L.; SCHIOCHET, M. F.; SCHWARZ, P. |
2013 | Perfil de aminoácidos digestíveis para aves de farelos produzidos a partir de soja convencional e soja geneticamente modificada. | KLEIN, C. H.; AVILA, V. S. de; BRUM, P. A. R. de; LIMA, G. J. M. M. de; COLDEBELLA, A.; CONTRI, D. G. |
2019 | Perfil sorológico como ferramenta de controle de Salmonella sp. em granjas de suínos. | REICHEN, C.; COLDEBELLA, A.; MENEGUZZI, M.; HECK, A.; KICH, J. D. |
2016 | Performance and carcass characteristics of broilers fed with hominy feed. | NASCIMENTO, E. V. A.; LUDKE, M. do C. M. M.; LUDKE, J. V.; PEREIRA, P. S.; RABELLO, C. B.; COLDEBELLA, A. |
2022 | Physicochemical parameters in the accelerated composting process of poultry carcasses in rotary drum reactor. | OLIVEIRA, M. M. de; BELLI FILHO, P.; COLDEBELLA, A.; OLIVEIRA, P. A. V. de |
2014 | Pig performance of alternative and conventional genotypes. | FIGUEIREDO, E. A. P. de; DALLA COSTA, O. A.; COLDEBELLA, A.; BERTOL, T. M.; LIMA, G. J. M. M. de |
2014 | Pork quality from a genotype containing moura breed slaughtered between 100 and 130 kg. | OLIVEIRA, E. A. de; BERTOL, T. M.; COLDEBELLA, A.; KAWSKI, V. L.; FIGUEIREDO, E. A. P. de; MACHADO, M. F.; WARPECHOWSKI, M. B. |
2016 | Pork quality in two slaughter plants from the South of Brazil. | BERTOL, T. M.; SANTOS FILHO, J. I. dos; COLDEBELLA, A. |