Mostrando resultados 9 a 28 de 41
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2018 | Different levels of supplied energy for lactating cows affect physicochemical attributes of milk. | GABBI, A. M.; MCMANUS, C. M.; MARQUES, L. T.; ABREU, A. S.; MACHADO, S. C.; ZANELA, M. B.; BARBOSA, R. S.; FISCHER, V. |
2020 | Effect of green tea and oregano extracts fed to preweaned Jersey calves on behavior and health status. | HEISLER, G.; FISCHER, V.; PARIS, M. de; ANGELO, I. D. V.; PANAZZOLO, D. M.; ZANELA, M. B. |
2020 | Effect of green tea and oregano extracts fed to preweaned Jerseycalves on behavior and health status. | HEISLER, G.; FISCHER, V.; PARIS, M. de; ANGELO, I. D. V.; PANAZZOLO, D. M.; ZANELA, M. B. |
2021 | Elevated temperature-humidity index induces physiological, blood and milk alterations in Holstein cows in a more pronounced manner than in ½ and ¾ Holstein × Gir. | STUMPF, M. T.; KOLLING, G. J.; FISCHER, V.; DALTRO, D. dos S.; ALFONZO, E. P. M.; DALCIN, V. C.; DIAS, L. T.; SILVA, M. V. G. B.; PERIPOLLI, V.; MCMANUS, C. M. |
2016 | O escore do comportamento materno e o temperamento de ovelhas do grupo genético pantaneiro. | PORCIUNCULA, G. C. da; FISCHER, V.; COSTA, J. A. A. da; FERNANDES, P. B.; GRUSKA, J. F.; REIS, F. A. |
2015 | Extratos de orégano e chá verde na alimentação de vacas leiteiras e seus efeitos sobre o perfil hematológico. | KOLLING, G. J.; FISCHER, V.; DILL, S. W.; SACRAMENTO, J. P.; CASTRO, T. G.; GABBI, A. M.; VELASCO, F. O.; PEREIRA, L. G. R. |
2016 | Feeding oregano and green tea extracts to dairy cows affects blood profile and oxidative status. | FISCHER, V.; KOLLING, G. J.; GABBI, A. M.; PEREIRA, L. G. R.; MATTÉ, C. |
2017 | Infrared thermography as a method for evaluating the heat tolerance in dairy cows. | DALTRO, D. dos S.; FISCHER, V.; ALFONZO, E. P. M.; DALCIN, V. C.; STUMPF, M. T.; KOLLING, G.; SILVA, M. V. G. B.; McMANUS, C. M. |
2011 | Instabilidade do leite de quartos mamários de vacas com mastite: resultados preliminares. | KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; STUMPF, M. T.; FISCHER, V.; SANTOS, C. da S. dos; RIBEIRO, M. E. R.; ABREU, A. S. de |
2011 | Leite instável não ácido (LINA): prevenção na propriedade leiteira e impactos nos laticínios. | FISCHER, V.; ZANELA, M. B.; RIBEIRO, M. E. R.; MARQUES, L. T.; ABREU, A. S.; MACHADO, S. C.; FRUSCALSO, V.; BARBOSA, R. S.; STUMPF, M. T.; KOLLING, G. J.; VIERO, V. |
2012 | Leite instável não ácido: um problema solucionável? | FISCHER, V.; RIBEIRO, M. E. R.; ZANELA, M. B.; MARQUES, L. T.; ABREU, A. S.; MACHADO, S. C.; FRUSCALSO, V.; BARBOSA, R. S.; STUMPF, M. T. |
2012 | "LINA" leite instável não ácido: mitos, fatos e consequências sobre os sistemas de produção de leite. | FISCHER, V.; ZANELA, M. B.; MARQUES, L. T.; ABREU, A. S. de; MACHADO, S. C.; KOLLING, G. J.; RIBEIRO, M. E. R.; BARBOSA, R. S. |
2013 | Metabolic attributes, yield and stability of milk in Jersey cows fed diets containing sodium citrate and sodium bicarbonate. | STUMPF, M. T.; FISCHER, V.; KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; RIBEIRO, M. E. R.; ABREU, A. S. de |
2011 | Metabólitos plasmáticos de vacas produzindo leite estável ou instável não ácido (LINA). | STUMPF, M. T.; FISCHER, V.; KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; SANTOS, C. da S. dos; RIBEIRO, M. E. R.; ABREU, A. S. de; SILVA, A. V. da |
2022 | Milk production and hematological and antioxidant profiles of dairy cows supplemented with oregano and green tea extracts as feed additives. | KOLLING, G. J.; STIVANIN, S. C. B.; GABBI, A. M.; MACHADO, F. S.; FERREIRA, A. L.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; CUNHA, C. S.; KLEIN, C. P.; AUGUST, P. M.; MATTÉ, C.; DILL, S. W.; PEREIRA, L. G. R.; FISCHER, V. |
2016 | Milk traits of lactating cows submitted to feed restriction. | GABBI, A. M.; MCMANUS, C. M.; ZANELA, M. B.; STUMPF, M. T.; BARBOSA, R. S.; FRUSCALSO, V.; THALER NETO, A.; SCHMIDT, F. A.; FISCHER, V. |
2016 | Milk traits of lactating cows submitted to feed restriction. | GABBI, A. M.; MCMANUS, C. M.; ZANELA, M. B.; STUMPF, M. T.; BARBOSA, R. S.; FRUSCALSO, V.; THALER NETO, A.; SCHMIDT, F. A.; FISCHER, V. |
2016 | Oregano and green tea extracts as additives in the diet of dairy cows. | FISCHER, V.; KOLLING, G. J.; GABBI, A. M.; PEREIRA, L. G. R. |
2011 | Permeabilidade das Tight Junctions das células epiteliais da glândula mamária e a estabilidade térmica do leite. | STUMPF, M. T.; FISCHER, V.; KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; SANTOS, C. da S. dos; RIBEIRO, M. E. R.; ABREU, A. S. de; MONTAGNER, P.; SILVA, A. V. da |
2016 | Physiological parameters for thermal stress in dairy cattle. | DALCIN, V. C.; FISCHER, V.; DALTRO, D. dos S.; ALFONZO, E. P. M.; STUMPF, M. T.; KOLLING, G. J.; SILVA, M. V. G. B.; McMANUS, C. |