Buscar por Autor HUNOFF, T. S.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 2 a 10 de 10 < Anterior 
Año de publicaciónTítuloAutor(es)
2014Caracterização de ácidos orgânicos em vinhos finos e espumantes da Campanha Gaúcha.HUNOFF, T. S.; PROKOPP, F. E.; SILVA, L. F. da; GUERRA, C. C.
2014Caracterização do tratamento e da atividade biológica associados ao Thermal Pest Control (TPC) no contexto da proteção da videira contra o míldio.HUNOFF, T. S.; MONTEIRO, J. E. B. de A.; CAVALCANTI, F. R.; FINGER, G.
2015Crab chitosan acts more as an antimicrobial than a resistance inducer on the protection of grapevine against downy mildew.STEIN, D. L.; HUNOFF, T. S.; FINGER, G.; ALMANÇA, M. A. K.; CAVALCANTI, F. R.
2015Fortificação de videiras contra fungos com aplicação foliar de fertilizantes.ZIERO, H. D. D.; MELO, G. W. B. de; ZALAMENA, J.; SCANAGATTA, V.; CAVALCANTI, F. R.; HUNOFF, T. S.; GAVA, R.; BORBA, D. R.; NETO, J. A. M.; IWAMOTO, H.; CAUMO, C.; ALBARELLO, J. B.
2015Plant defense elicitors induce contrasting polyphenol responses in grape skins.KLEIN, D.; HUNOFF, T. S.; SILVA, L. F. da; CAVALCANTI, F. R.
2015Respostas de duas fitoalexinas polifenólicas extraídas de casca de uva, a partir de cachos submetidos a indutores de resistência.KLEIN, D.; HUNOFF, T. S.; SILVA, L. F. da; CAVALCANTI, F. R.
2015Studies on biological mechanisms of Trichoderma spp. and Bacillus subtilis in reducing grapevine downy mildew.FINGER, G.; HUNOFF, T. S.; ALMANÇA, M. A. K.; CAVALCANTI, F. R.
2015Tank dilutions between Bordeaux mixture and lime sulfur could reduce copper without impair the vineyard protection against downy mildew.HUNOFF, T. S.; CAVALCANTI, F. R.; FIORAVANÇO, J. C.
2015Thermal Pest Control (TPC) does not show the expected protective effects, but it can be improved.HUNOFF, T. S.; MONTEIRO, J. E. B. de A.; ALMANÇA, M. A. K.; CAVALCANTI, F. R.