Mostrando resultados 17 a 35 de 35
< Anterior
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2013 | Metabolic attributes, yield and stability of milk in Jersey cows fed diets containing sodium citrate and sodium bicarbonate. | STUMPF, M. T.; FISCHER, V.; KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; RIBEIRO, M. E. R.; ABREU, A. S. de |
2011 | Metabólitos plasmáticos de vacas produzindo leite estável ou instável não ácido (LINA). | STUMPF, M. T.; FISCHER, V.; KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; SANTOS, C. da S. dos; RIBEIRO, M. E. R.; ABREU, A. S. de; SILVA, A. V. da |
2022 | Milk production and hematological and antioxidant profiles of dairy cows supplemented with oregano and green tea extracts as feed additives. | KOLLING, G. J.; STIVANIN, S. C. B.; GABBI, A. M.; MACHADO, F. S.; FERREIRA, A. L.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; CUNHA, C. S.; KLEIN, C. P.; AUGUST, P. M.; MATTÉ, C.; DILL, S. W.; PEREIRA, L. G. R.; FISCHER, V. |
2012 | Monitoramento da mastite em um rebanho Jersey no Sul do Rio Grande do Sul - Resultados finais de 2011. | KOLLING, G. J.; RIBEIRO, M. E. R.; ZANELA, M. B.; WEISSHEIMER, C. F.; SCHRAMM, R. C.; STUMPF, M. T.; SANTOS, C. da S. dos |
2011 | Monitoramento da mastite em um rebanho jersey no sul do Rio Grande do Sul: resultados parciais 2011. | RIBEIRO, M. E. R.; KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; STUMPF, M. T.; SCHRAMM, R. C. |
2012 | Monitoramento da qualidade do leite da Região Metropolitana de Porto Alegre, RS 3. contagem bacteriana total. | RIBEIRO, M. E. R.; KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; SANTOS, da S. dos S.; ALVES, L. da R.; CORRÊA, de F. C.; CUNHA, C. R. V. de |
2012 | Monitoramento da qualidade do leite da Região Metropolitana de Porto Alegre, RS. 1. Composição química | RIBEIRO, M. E. R.; KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; SANTOS, C. da S. dos; ALVES, L. da R.; CORRÊA, M. de F.; CUNHA, C. R. V. da |
2012 | Monitoramento da qualidade do leite da Região Metropolitana de Porto Alegre, RS. 2. contagem de células somáticas. | RIBEIRO, M. E. R.; KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; SANTOS, da S. dos S.; ALVES, L. da R.; CORRÊA M. de F.; CUNHA, C. R. V. da |
2016 | Oregano and green tea extracts as additives in the diet of dairy cows. | FISCHER, V.; KOLLING, G. J.; GABBI, A. M.; PEREIRA, L. G. R. |
2012 | Perfil de ácidos graxos no leite de búfala da raça Murrah¹. | KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; NÖRNBERG, J. L.; RIBEIRO, M. E. R.; RODRIGUES, I. L.; NOVACK, M. E. |
2011 | Permeabilidade das Tight Junctions das células epiteliais da glândula mamária e a estabilidade térmica do leite. | STUMPF, M. T.; FISCHER, V.; KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; SANTOS, C. da S. dos; RIBEIRO, M. E. R.; ABREU, A. S. de; MONTAGNER, P.; SILVA, A. V. da |
2016 | Physiological parameters for thermal stress in dairy cattle. | DALCIN, V. C.; FISCHER, V.; DALTRO, D. dos S.; ALFONZO, E. P. M.; STUMPF, M. T.; KOLLING, G. J.; SILVA, M. V. G. B.; McMANUS, C. |
2011 | Produção de leite em diferentes quartos mamários de vacas com mastite subclinica. | KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; STUMPF, M. T.; FISCHER, V.; SANTOS, C. da S. dos; RIBEIRO, M. E. R.; ABREU, A. S. de |
2012 | Qualidade do leite de búfala e dos derivados lácteos produzidos - 1. Manteiga¹. | ZANELA, M. B.; KROLOW, A. C. R.; KOLLING, G. J.; RIBEIRO, M. E. R.; DAME, M. C. F. |
2012 | Qualidade do leite de búfala e dos derivados lácteos produzidos - 2. Queijo Minas Frescal¹. | ZANELA, M. B.; KROLOW, A. C. R.; KOLLING, G. J.; RIBEIRO, M. E. R. |
2012 | Qualidade microbiológica de queijos de leite de búfala comercializados no RS¹. | ZANELA, M. B.; KOLLING, G. J.; KROLOW, A. C. R.; RIBEIRO, M. E. R. |
2012 | Qualidade microbiológica do leite de diferentes quartos mamários de vacas com mastite subclínica. | KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; STUMPF, M. T.; BARTH, A.; FISCHER, V.; RIBEIRO, M. E. R.; PEREIRA, K. P. |
2011 | Restrição alimentar e estabilidade do leite. | STUMPF, M. T.; FISCHER, V.; KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; SANTOS, C. da S. dos; RIBEIRO, M. E. R.; ABREU, A. S. de; SILVA, A. V. da |
2013 | Severe feed restriction increases permeability of mammary gland cell tight junctions and reduces ethanol stability of milk. | STUMPF, M. T.; FISCHER, V.; MCMANUS, C. M.; KOLLING, G. J.; ZANELA, M. B.; SANTOS, C. S.; ABREU, A. S.; MONTAGNER, P. |