Navegando por Autor MALDONADE, I. R.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2018Lipid nutritional quality of the pulp and kernel of bocaiuva (Acrocomia aculeata (Jacq.) Lodd).MUNHOZ, C. L.; GUIMARÃES, R. de C. A.; SANJINEZ-ARGANDOÑA; MALDONADE, I. R.
2015Microbiological quality of vegetables and sprouts sold in Brazil.GINANI, V. C.; MALDONADE, I. R.; MACHADO, E. R.; SANTOS, L. V.; VIDIGAL, M. D.; PAIVA, J. F. F.; RIQUETTE, R. F. R.; BARROS, L. S.; LEANDRO, E. S.
2013Ocorrência de enteroparasitos em morangos, cultivados de forma convencional na cidade de Brazlândia (DF).SILVA, S. R. M. da; AZEVEDO, M. L. X.; MALDONADE, I. R.; GINANI, V. C.; LIMA, S. A.; MACHADO, E. R.
2012Produção de beijerinckia SP em escala semi-piloto.MALDONADE, I. R.; SCAMPARINI, A. R. P.
2009Produção segura e rastreabilidade de hortaliças.MATTOS, L. M.; MORETTI, C. L.; MOURA, M. A. de; MALDONADE, I. R.; SILVA, E. Y. Y. da
2011Resistência de genótipos de batata doce a insetos broqueadores de raízes tuberosas.SUINAGA, F. A.; ARAUJO, T. A.; MALDONADE, I. R.; PINHEIRO, J. B.
2017Seed and peel essential oils obtained from Campomanesia adamantium fruit inhibit inflammatorty and pain parameters in rodents.VISCARDI, D. Z.; ARRIGO, J. da S.; CORREIA, C. de A. C.; KASSUYA, C. A. L.; CARDOSO, C. A. L.; MALDONADE, I. R.; ARGANDOÑA, E. J. S.
2012Statistical optimisation of cell growth and carotenoid production by rhodotorula mucilaginosa.MALDONADE, I. R.; RODRIGUEZ-AMAYA, D. B.; SCAMPARINI, A. R. P.