Buscar por Autor MIELE, A.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 89 a 108 de 111 < Anterior   Siguiente >
Año de publicaciónTítuloAutor(es)
2011Rootstock effect on the physiology of Cabernet Sauvignon grapevine.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2017Rootstock effect on yield components of Cabernet Sauvignon grapevine.MIELE, A.
2017Rootstock-scion interaction: 1. effect on the yield components of cabernet sauvignon grapevine.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2017Rootstock-scion interaction: 2.effect on the composition of cabernet sauvignon grape must.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2019Rootstock-scion interaction: 3. Effect on the composition of Cabernet Sauvignon wine.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2019Rootstock-scion interaction: 4. Effect on the sensory characteristics of Cabernet Sauvignon wine.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2019Rootstock-scion interaction: 5. Effect on the evolution of Cabernet Sauvignon grape ripening.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2019Rootstock-scion interaction: 6. Phenology, chilling and heat requirements of Cabernet Sauvignon grapevine.MIELE, A.
2005Segmentos de concorrência na vitivinicultura gaúcha: análise de conglomerado a partir do cadastro vinícola.MIELE, M.; COLDBELLA, A.; WAQUIL, P. D.; MIELE, A.
2009Sensory characteristics of Brazilian red varietal wines.MIELE, A.; ZANUS, M. C.; RIZZON, L. A.
2015Sensory characteristics of organic grape juices.MIELE, A.; FIORAVANÇO, J. C.
2014SIG para a gestão vitivinícola no Vale dos Vinhedos, RSFILIPPINI ALBA, J. M.; FLORES, C. A.; MIELE, A.; VILLANI, L. M.
2014SIG para a gestão vitivinícola no Vale dos Vinhedos, RSFILIPPINI ALBA, J. M.; FLORES, C. A.; MIELE, A.; VILLANI, L. M.
2015Sistemas de condução da videira: latada e espaldeira.MIELE, A.; MANDELLI, F.
2012Spatial variability of inceptisol and entisol soils and their effect on merlot grape must composition.MIELE, A.; FLORES, C. A.; FILIPPINI ALBA, J. M.
2011Status atual da pesquisa de viticultura de precisão no Rio Grande do Sul: primeiros resultados da UP Uva para Vinho.MIELE, A.; FLORES, C. A.; FILIPPINI ALBA, J. M.
2010A survey on mineral and heavy metal composition of Brazilian grape juice, wine, and sparkling wine produced from grapes cultivated under sustainable viticulture.MIELE, A.; GIANELLO, C.
2016A survey on the composition of wines made with grapes produced by an organic system.MIELE, A.; RIZZON, L. A.; QUEIROZ, S. C. do N. de
2008Teores de cátions dos vinhos da Serra Gaúcha.RIZZON, L. A.; SALVADOR, M. B. G.; MIELE, A.
2000Técnicas especiales para mejorar la calidad de la uva de mesa empleadas en el estado de São Paulo, Brasil.PIRES, E. J. P.; MIELE, A.; TERRA, M. M.; PELLINSON, G. J. B.