Navegando por Autor PEREIRA, G. E.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2015Vinhos tropicais brasileiros em busca de certificação.PEREIRA, G. E.; BIASOTO, A. C. T.
2018Vinhos tropicais do semiárido do Brasil: desvendando o potencial vitivinícola desta nova fronteira geográfica do vinho.PEREIRA, G. E.; GUERRA, C. C.; AMORIM, F. M. de; NASCIMENTO, A. M. de S.; SOUZA, J. F. de; LIMA, L. L. de A.; LIMA, M. dos S.; PADILHA, C. V. da S.; PROTAS, J. F. da S.; ZANUS, M. C.; TONIETTO, J.
2006Vinhos tropicais: novo paradigma enológico e mercadológico.GUERRA, C. C.; PEREIRA, G. E.; LIMA, M. V.; LIRA, M. M. P.
2006Vinhos tropicais: novo paradigma enológico e mercadológico.GUERRA, C. C.; PEREIRA, G. E.; LIMA, M. V.; LIRA, M. M. P.
2020Vins tropicaux de la région semi-aride du Brésil.PEREIRA, G. E.; GUERRA, C. C.; AMORIM, F. M. de; NASCIMENTO, A. M. DE S.; SOUZA, J. F. DE; LIMA, L. L. DE A.; LIMA, M. DOS S.; PADILHA, C. V. S.; PROTAS, J. F. da S.; ZANUS, M. C.; TONIETTO, J.
2008Vins tropicaux du Brésil: vers une nouvelle approche viticole et oenologique.GUERRA, C. C.; PEREIRA, G. E.; TONIETTO, J.; CAMARGO, U. A.
2018Volatile profiles of sparkling wines produced by the traditional method from a Semi-Arid Region.NASCIMENTO, A. M. de S.; SOUZA, J. F. de; LIMA, M. dos S.; PEREIRA, G. E.
2020Whole, concentrated and reconstituted grape juice: impact of processes on phenolic composition, foxy aromas, organic acids, sugars and antioxidant capacity.DUTRA, M. DA C. P.; VIANA, A. C.; PEREIRA, G. E.; NASSUR, R. de C. M. R.; LIMA, M. S.
2021Whole, concentrated and reconstituted grape juice: impact of processes on phenolic composition, foxy aromas, organic acids, sugars and antioxidant capacity.DUTRA, M. DA C. P.; VIANA, A. C.; PEREIRA, G. E.; NASSUR, R. de C. M. R.; LIMA, M. S.
2011Wine grape cultivars adaptation and selection for tropical regions.CAMARGO, U. A.; PEREIRA, G. E.; GUERRA, C. C.
2011Wine grape cultivars adaptation and selection for tropical regions.CAMARGO, U. A.; PEREIRA, G. E.; GUERRA, C. C.
2015Winery by-products: extraction optimization, phenolic composition and cytotoxic evaluation to act as a new source of scavenging of reactive oxygen species.MELO, P. S.; MASSARIOLI, A. P.; DENNY, C.; SANTOS, L. F. dos; FRANCHIN, M.; PEREIRA, G. E.; VIEIRA, T. M. F. de S.; ROSALEN, P. L.; ALENCAR, S. M. de
2018Zoneamento edáfico da cultura da videira no município de Lagoa Grande - PE.CUNHA, T. J. F.; RIBEIRO FILHO, M. R.; SA, I. B.; BRITO, M.; PEREIRA, G. E.; TAURA, T. A.