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Autor(es)
2020
Effect of yacon syrup on blood lipid, glucose and metabolic endotoxemia in healthy subjects: a randomized, double-blind, placebo-controlled pilot trial.
DIONISIO, A. P.
;
DA SILVA, M. DE F. G.
;
CARIOCA, A. A. F.
;
ADRIANO, L. S.
;
ABREU, F. A. P. de
;
WURLITZER, N. J.
;
PINTO, C. O.
;
PONTES, D. F.
2022
Identificação de leveduras isoladas de casos de mastite bovina por MALDI-TOF MS.
LANGE, C. C.
;
OLIVEIRA, R. P. de
;
SILVA, M. A. S.
;
PINTO, C. O.
;
VICENTINI, N. M.
;
BELL, M. J. V.
;
ANJOS, V. de C. dos
2021
Obtaining cashew kernel protein concentrate from nut processing by-product and its use to formulate vegetal burger.
LIMA, J. R.
;
ARAUJO, I. M. da S.
;
PINTO, C. O.
;
GOIANA, M. L.
;
RODRIGUES, M. do C. P.
;
LIMA, L. V. de
2020
Pequi kernel oil extraction by hydraulic pressing and its characterization.
LIMA, J. R.
;
SOUZA, A. C. R. de
;
MAGALHAES, H. C. R.
;
PINTO, C. O.
2018
Processamento e estabilidade de uma bebida de caju e yacon durante o armazenamento sob refrigeração.
DIONISIO, A. P.
;
WURLITZER, N. J.
;
PINTO, C. O.
;
GOES, T. de S.
;
BORGES, M. de F.
;
ARAUJO, I. M. da S.
2012
Produção e caracterização físico-química de fermentado de umbu.
PAULA, B. de
;
CARVALHO FILHO, C. D.
;
MATTA, V. M. da
;
MENEZES, J. da S.
;
LIMA, P. da C.
;
PINTO, C. O.
;
CONCEIÇÃO, L. E. M. G.
2019
Sensory acceptance and characterization of yoghurt supplemented with yacon syrup and cashew apple extract as a source of bioactive compounds.
MENDES, A. H. DE L.
;
DIONISIO, A. P.
;
MOURA, C. F. H.
;
ABREU, F. A. P. de
;
PINTO, C. O.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
ARAUJO, I. M. da S.
2017
Yacon syrup: food applications and impact on satiety in healthy volunteers.
SILVA, M. de F. G. da
;
DIONISIO, A. P.
;
CARIOCA, A. A. F.
;
ADRIANO, L. S.
;
PINTO, C. O.
;
ABREU, F. A. P. de
;
WURLITZER, N. J.
;
ARAUJO, I. M. da S.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
PONTES, D. F.