Navegando por Autor SILVA, B. A.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 5 a 15 de 15 < Anterior 
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2012Electrophoretic profile of mechanically separated meat (MSM) and fillet of fresh Nile tilapia (Oreochromis niloticus) and evaluation of the protein integrity in MSM canned pâté.STEPHAN, M. P.; SANTOS, A. L. S.; FURTADO, A. A. L.; AZEVEDO, T. L.; SANTOS, A. A.; SILVA, B. A.
2013Estrutura do dossel de campim-mombaça sob pastejo intermitente.MORAES, K. P. L. de; EUCLIDES, V. P. B.; ALVARENGA, C. A.; MONTAGNER, D. B.; SILVA, B. A.; ECHEVERRIA, J. R.; ANTUNES, L. E.
2024First report of Moroccan watermelon mosaic virus in pumpkin plants in Brazil.SILVA, B. A.; KAUFFMANN, C. M.; MOTA, H. B. S.; QUEIROZ, P. S.; BATISTA, A. M. V.; CARDENAS, S. B. S.; FREITAS, D. M. S.; NAGATA, T.
2023Identificação de vírus associados a cucurbitáceas por sequenciamento de alto desempenho.SILVA, B. A.; MOTA, H. B. da S.; KAUFFMANN, C. M.; QUEIROZ, P. de S.; BATISTA, A. M. do V.; CÁRDENAS, S. B. dos S.; FREITAS, D. M. S.; NAGATA, T.
2012Influência da concentração de NaCl e pH na extração de ricina em torta de mamona (Ricinus communis L.) e sua caracterização por eletroforese.SILVA, B. A.; STEPHAN, M. P.; KOBLITZ, M. G. B.; ASCHERI, J. L. R.
2014Perfil sensorial de leite de búfala fermentado sabor acerola (Malpighia glabra).NERES, L. S.; LOURENÇO JÚNIOR, J. B.; NAHUM, B. S.; SILVA, B. A.; SILVA, W. B.
2008Planning of experiments for validation (collaborative inter-laboratory study) of methods for detection and quantification of frauds and impurities in roasted and grounded coffee.FREITAS, S. C. de; GONÇALVES, E. B.; CARDOZO, G. M. B. Q.; STEPHAN, M. P.; SILVA, B. A.
2012Produtividade e desempenho animal em pastos do capim-piatã sob lotação contínua.ECHEVERRIA, J. R; EUCLIDES, V. P. B.; MONTAGNER, D. B.; NANTES, N. N.; SILVA, B. A.; AMARAL, G. A.; SILVA, P. M. P
2010Quantificação e identificação de proteínas por eletroforese (SDS-PAGE) em torta de mamona.SILVA, B. A.; ASCHERI, J. L. R.; CARVALHO, C. W. P.
2010Rheological characterization of suspensions of cassava starch and maize starch with purified cashew tree gum.ANDRADE, K. C. S.; SILVA, B. A.; CARVALHO, C. W. P.; FREITAS, S. P.; ASCHERI, J. L. R.; TAKEITI, C. Y.; AZEREDO, H. M. C.
2010Rheological characterization of suspensions of cassava starch and maize starch with purified cashew tree gum.ANDRADE, K. C. S.; SILVA, B. A.; CARVALHO, C. W. P. de; FREITAS, S. P.; ASCHERI, J. L. R.; TAKEITI, C. Y.; AZEREDO, H. M. C. de