Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author SILVA, J. P. L. da
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 13 to 23 of 23
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Influência da adição de diferentes borras provenientes do refino de óleos comestíveis para obtenção de lipase fúngica por fermentação em estado sólido.
MURUCI, L. N. M.
;
SANTOS, R. R. dos
;
CONCEIÇÃO, M. A. de O.
;
PENHA, E. das M.
;
SILVA, J. P. L. da
;
DAMASO, M. C. T.
2017
Ingredients of mayonnaise: Future perspectives focusing on essential oils to reduce oxidation and microbial counts.
GOMES, I. A.
;
GOMES, F. dos S.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
SILVA, J. P. L. da
2014
Lipase production by Aspergillus niger 11T53A14 in wheat bran using experimental design methodology.
SANTOS, R. R. dos
;
MURUCI, L. N. M.
;
DAMASO, M. C. T.
;
SILVA, J. P. L. da
;
SANTOS, L. O.
2010
Maintenance and custody of microorganisms for agri-industry.
DAMASO, M. C. T.
;
TERZI, S. da C.
;
SILVA, J. P. L. da
;
OLIVEIRA, E. M. M.
;
FRUTUOSO, G. S. da C.
;
FRAGA, M. E.
;
COURI, S.
2015
Ozônio em morangos minimamente processados, uma alternativa ao uso do cloro na segurança de alimentos.
COELHO, C. C. DE S.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
ALCANTARA, I.
;
SILVA, J. P. L. da
;
CABRAL, L. M. C.
2014
Produção da lipase pela cepa selvagem Aspergillus niger C a partir de diferentes resíduos agroindustriais.
GOTTSCHALK, L. M. F.
;
SOUZA, E. F. de
;
TERZI, S. C.
;
SILVA, J. P. L. da
;
BARBOSA, I. R.
;
SOUZA, F. do C. A. de
;
PENHA, E. das M.
2011
Seleção de linhagens produtoras de transglutaminase.
VALADÃO, R. C.
;
RIBEIRO, S. DA S.
;
COELHO, R. R. R.
;
SANTOS, L. O. dos
;
SILVA, J. P. L. da
;
DAMASO, M. C. T.
2014
Sobrevivência de Salmonella Enteritidis em maionese caseira.
GOMES, I. A.
;
SOUZA, E. F. de
;
RIBEIRO, A. P. de O.
;
MELLO, V. F. de
;
COSTA, S. D. de O.
;
SILVA, J. P. L. da
2020
Stability evaluation of juçara, banana and strawberry pasteurized smoothie during storage.
RIBEIRO, L. de O.
;
BARBOSA, I. de C.
;
SÁ, D. de G. C. F. de
;
SILVA, J. P. L. da
;
MATTA, V. M. da
;
FREITAS, S. P. de
2015
Staphylococcus spp.: incidência e surtos.
SILVA, J. P. L. da
;
RIBEIRO, A. P. de O.
;
COSTA, S. D. de O.
;
MELLO, V. F. de
;
LINDENBLATT, C. T.
2013
Storage and flavor influence on the rheological properties of handmade mayonnaises.
CALDAS, C. M.
;
MAIA, J. L. V.
;
SILVA, J. P. L. da
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
TAKEITI, C. Y.