Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author SILVA, J. P. L. da
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 14 to 21 of 21
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Maintenance and custody of microorganisms for agri-industry.
DAMASO, M. C. T.
;
TERZI, S. da C.
;
SILVA, J. P. L. da
;
OLIVEIRA, E. M. M.
;
FRUTUOSO, G. S. da C.
;
FRAGA, M. E.
;
COURI, S.
2015
Ozônio em morangos minimamente processados, uma alternativa ao uso do cloro na segurança de alimentos.
COELHO, C. C. DE S.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
ALCANTARA, I.
;
SILVA, J. P. L. da
;
CABRAL, L. M. C.
2014
Produção da lipase pela cepa selvagem Aspergillus niger C a partir de diferentes resíduos agroindustriais.
GOTTSCHALK, L. M. F.
;
SOUZA, E. F. de
;
TERZI, S. C.
;
SILVA, J. P. L. da
;
BARBOSA, I. R.
;
SOUZA, F. do C. A. de
;
PENHA, E. das M.
2011
Seleção de linhagens produtoras de transglutaminase.
VALADÃO, R. C.
;
RIBEIRO, S. DA S.
;
COELHO, R. R. R.
;
SANTOS, L. O. dos
;
SILVA, J. P. L. da
;
DAMASO, M. C. T.
2014
Sobrevivência de Salmonella Enteritidis em maionese caseira.
GOMES, I. A.
;
SOUZA, E. F. de
;
RIBEIRO, A. P. de O.
;
MELLO, V. F. de
;
COSTA, S. D. de O.
;
SILVA, J. P. L. da
2020
Stability evaluation of juçara, banana and strawberry pasteurized smoothie during storage.
RIBEIRO, L. de O.
;
BARBOSA, I. de C.
;
SÁ, D. de G. C. F. de
;
SILVA, J. P. L. da
;
MATTA, V. M. da
;
FREITAS, S. P. de
2015
Staphylococcus spp.: incidência e surtos.
SILVA, J. P. L. da
;
RIBEIRO, A. P. de O.
;
COSTA, S. D. de O.
;
MELLO, V. F. de
;
LINDENBLATT, C. T.
2013
Storage and flavor influence on the rheological properties of handmade mayonnaises.
CALDAS, C. M.
;
MAIA, J. L. V.
;
SILVA, J. P. L. da
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
TAKEITI, C. Y.