Navegando por Autor FREITAS, A. A.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2017 | Acceptance of dishes based on mechanically separated meat of tambaqui (Colossoma macropomum) in a public school, Brazil. | ALMEIDA, H. C. G.; MACIEL, E. da S.; QUARESMA, F. R. P.; FREITAS, A. A. |
2014 | Innovative approach to address challenges and opportunities to conservation agriculture adoption in Brazilian agricultural frontier. | FREITAS, A. A.; BARBOSA, C. F.; SANTOS, D.; BORTOLON, E. S. O.; BORGHI, E.; AVANZI, J. C.; BORTOLON, L.; CAMPOS, L. J. M.; ALCANTARA, P. H. R.; GUARDA, V. D. A. |
2014 | Innovative approach to address challenges and opportunities to conservation agriculture adoption in Brazilian agricultural frontier. | FREITAS, A. A.; BARBOSA, C. F.; SANTOS, D.; BORTOLON, E. S. O.; BORGHI, E.; AVANZI, J. C.; BORTOLON, L.; CAMPOS, L. J. M.; ALCANTARA, P. H. R. de; GUARDA, V. D. A. |
2018 | Inovação e inclusão produtiva na agricultura familiar do Tocantins. | SOUSA, D. N. de; NIEDERLE, P. A.; CHARÃO-MARQUES, F.; FREITAS, A. A. |
2017 | Os desafios da inclusão produtiva: o caso do programa nacional de inovação e sustentabilidade na agricultura familiar no Tocantins. | SOUSA, D. N. de; NIEDERLE, P. A.; CHARÃO-MARQUES, F.; FREITAS, A. A. |
2015 | Panorama of the aquaculture expansion of aquaculture and the fish consumption in Brazil. | KATO, H. C. A.; FREITAS, A. A. |