Navegando por Autor OETTERER, M.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2013 | Antioxidant defenses and hematological changes in pacu (Piaractus mesopotamicus ) in response to different lipid sources. | CARRA, M. L.; SAMPAIO, F. G.; GONÇALVES, V. T.; DAL'BÓ, G. A.; LOSEKANN, M. E.; BORGHESI, R.; SUCASSAS, L. F.; OETTERER, M. |
2019 | Avaliação do consumo de pescado durante campanha de incentivo em comunidade universitária. | MACIEL, E. da S.; KATO, H. C. de A.; SONATI, J. G.; GALVÃO, J. A.; SAVAY-DA-SILVA, L. K.; OETTERER, M. |
2015 | Consumo de pescado e nível de atividade física em grupo de adolescentes do ensino médio. | MACIEL, E. da S.; KATO, H. C. de A.; SONATI, J. G.; QUARESMA, F. R. P.; ZICA, M. M.; ADAMI, F.; OETTERER, M. |
2012 | Enriquecimento de tilápias alimentadas com fontes de ácidos graxos poliinsaturados da série N-3. | BORGHESI, R.; SUCASAS, L. F. de A.; DAIRIKI, J. K.; CABRAL, I. R.; SHIRAHIGUE, L. D.; MACIEL, E. da S.; CYRINO, J. E. P.; OETTERER, M. |
2013 | Haematological responses of pacu Piaractus mesopotamicus fed diets with co-dried acid fish silage. | SANTANA, F. da S.; CARRA, M. L.; DAL'BÓ, G. A.; SAMPAIO, F. G.; LOSEKANN, M. E.; BORGHESI, R.; ARRUDA, L. F. de; OETTERER, M. |
2013 | Hematological changes in pacu (Piaractus mesopotamicus) in response to different levels of fish silage as fish feed. | GONÇALVES, V. T.; SAMPAIO, F. G.; LOSEKANN, M. E.; HISANO, H.; ARRUDA, L. F.; BORGHESI, R.; OETTERER, M.; DAL'BÓ, G. A. |
2017 | Production, storage, and destination of seafood industry waste in five states of Brazil. | MARTINS, W. S.; SUCASAS, L. F. A.; BORGHESI, R.; OETTERER, M. |
2013 | Relationship between the price of fish and its quality attributes: a study within a community at the University of São Paulo, Brazil. | MACIEL, E. da S.; SAVAY-DA-SILVA, L. K.; VASCONCELOS, J. S.; SONATI, J. G.; GALVÃO, J. A.; LIMA, L. K. F. de; OETTERER, M. |