Navegando por Autor PADILHA, C. V. S.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2015 | Anthocyanin composition of young red wine cv. Ruby Cabernet and Syrah: effect of time and storage conditions. | PADILHA, C. V. S.; BIASOTO, A. C. T.; CORREA, L. C.; LIMA, M. S.; BORDIGNON-LUIZ, M. T.; PEREIRA, G. E. |
2015 | Anthocyanin composition of young red wine cv. Ruby Cabernet and Syrah: effect of time and storage conditions. | PADILHA, C. V. S.; BIASOTO, A. C. T.; CORREA, L. C.; LIMA, M. S.; BORDIGNON-LUIZ, M. T.; PEREIRA, G. E. |
2015 | Avaliação da preferência dos consumidores de vinhos tintos do vale do São Francisco: uma região em potencial. | PADILHA, C. V. S.; BIASOTO, A. C. T.; CARVALHO, E. S. S.; BRAGARD, L. F. S.; PEREIRA, G. E. |
2015 | Avaliação da preferência dos consumidores de vinhos tintos do vale do São Francisco: uma região em potencial. | PADILHA, C. V. S.; BIASOTO, A. C. T.; CARVALHO, E. S. S.; BRAGARD, L. F. S.; PEREIRA, G. E. |
2015 | Influence of temperature and storage time on anthocyanin stability of grape juice treated by hot filling. | PADILHA, C. V. S.; LIMA, M. S.; PEREIRA, G. E.; LIMA, P. M. C. |
2015 | Influence of temperature and storage time on anthocyanin stability of grape juice treated by hot filling. | PADILHA, C. V. S.; LIMA, M. S.; PEREIRA, G. E.; LIMA, P. M. C. |
2015 | Physical-chemical characteristics of Chenin Blanc wine grapes produced in two different seasons in the São Francisco Valley. | SOUZA, J. F.; NASCIMENTO, A. M. de S.; NASSUR, R. C. M. R.; SANTOS, S. F.; PADILHA, C. V. S.; PEREIRA, G. E. |
2015 | Physical-chemical characteristics of Chenin Blanc wine grapes produced in two different seasons in the São Francisco Valley. | SOUZA, J. F.; NASCIMENTO, A. M. de S.; NASSUR, R. C. M. R.; SANTOS, S. F.; PADILHA, C. V. S.; PEREIRA, G. E. |