Navegando por Autor SGARBIERI, V. C.
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2015 | Antioxidant activity of protein hydrolysates from Nile tilapia processing residues. | BERNARDI, D. M.; DIETERICH, F.; DE PARIS, L. D.; SARY, C.; BOSCOLO, W. R.; BERTOL, T. M.; SGARBIERI, V. C. |
2015 | Antioxidant activity of protein hydrolysates from nile tilapia processing residues. | BERNARDI, D. M.; DIETERICH, F.; DE PARIS, L. D.; SILVA F. G. D.; SARY, C.; BOSCOLO, W. R.; SIGNOR, A.; BERTOL, T. M.; SGARBIERI, V. C. |
1991 | Efeitos da Irradiação (Raios y) Sobre as Propriedades Físicas, Sensoriais e Nutritivas dos Grãos de Feijão. | CARVALHO, M. R. B.; RODRIGUES, M. A. A. P. da; TAVARES, D. Q.; McGINNIS, J.; SGARBIERI, V. C. |
2015 | Oxidative stability of pork fat enriched with omega3 and natural antioxidants by modifying animal?s diet. | BERNARDI, D. M.; BERTOL, T. M.; CUNHA JUNIOR, A.; COLDEBELLA, A.; ARELLANO, D. B.; SGARBIERI, V. C. |
2015 | Oxidative stability of pork patties enriched with Omega-3 and natural antioxidants by modifying animal?s diet. | BERNARDI, D. M.; BERTOL, T. M.; COLDEBELLA, A.; DE PARIS, L. D. de; DIETERICH, F.; SGARBIERI, V. C. |