Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2011 | Avaliação do conteúdo proteico do farelo de mamona extrudado visando a obtenção de um subproduto destoxificado. | SILVA, B. A.; STEPHAN, M. P.; MELLINGER-SILVA, C. G.; ASCHERI, J. L. R.; CASTRO, I. M.; SANTOS, A. A. |
2011 | Avaliação reológica de iogurtes comerciais no Rio de Janeiro / BR. | MATHIAS, T. R. dos S.; ANDRADE, K. C. S.; ROSA, C. L. da S.; SILVA, B. A.; CARVALHO, C. W. P. de |
2010 | Capacidade oxidante e composição em ácidos graxos das frações lipídicas da semente de morango. | MARIANO, R. G. de B.; SILVA, B. A.; FREITAS, S. C. de; BARRETO, D. W.; FREITAS, S. P. |
2012 | Característica produtiva de cultivares de Brachiaria humidicola submetidas às intensidades de pastejo. | MARTINS, C. D. M.; MEDEIROS, C. D. M.; BARBOSA, R. A.; EUCLIDES, V. P. B.; MIQUELOTO, T.; CAMARA, T. T.; SANTOS, C. G.; MEDEIROS NETO; C.; SILVA, B. A. |
2012 | Electrophoretic profile of mechanically separated meat (MSM) and fillet of fresh Nile tilapia (Oreochromis niloticus) and evaluation of the protein integrity in MSM canned pâté. | STEPHAN, M. P.; SANTOS, A. L. S.; FURTADO, A. A. L.; AZEVEDO, T. L.; SANTOS, A. A.; SILVA, B. A. |
2013 | Estrutura do dossel de campim-mombaça sob pastejo intermitente. | MORAES, K. P. L. de; EUCLIDES, V. P. B.; ALVARENGA, C. A.; MONTAGNER, D. B.; SILVA, B. A.; ECHEVERRIA, J. R.; ANTUNES, L. E. |
2024 | First report of Moroccan watermelon mosaic virus in pumpkin plants in Brazil. | SILVA, B. A.; KAUFFMANN, C. M.; MOTA, H. B. S.; QUEIROZ, P. S.; BATISTA, A. M. V.; CARDENAS, S. B. S.; FREITAS, D. M. S.; NAGATA, T. |
2023 | Identificação de vírus associados a cucurbitáceas por sequenciamento de alto desempenho. | SILVA, B. A.; MOTA, H. B. da S.; KAUFFMANN, C. M.; QUEIROZ, P. de S.; BATISTA, A. M. do V.; CÁRDENAS, S. B. dos S.; FREITAS, D. M. S.; NAGATA, T. |
2012 | Influência da concentração de NaCl e pH na extração de ricina em torta de mamona (Ricinus communis L.) e sua caracterização por eletroforese. | SILVA, B. A.; STEPHAN, M. P.; KOBLITZ, M. G. B.; ASCHERI, J. L. R. |
2014 | Perfil sensorial de leite de búfala fermentado sabor acerola (Malpighia glabra). | NERES, L. S.; LOURENÇO JÚNIOR, J. B.; NAHUM, B. S.; SILVA, B. A.; SILVA, W. B. |
2008 | Planning of experiments for validation (collaborative inter-laboratory study) of methods for detection and quantification of frauds and impurities in roasted and grounded coffee. | FREITAS, S. C. de; GONÇALVES, E. B.; CARDOZO, G. M. B. Q.; STEPHAN, M. P.; SILVA, B. A. |
2012 | Produtividade e desempenho animal em pastos do capim-piatã sob lotação contínua. | ECHEVERRIA, J. R; EUCLIDES, V. P. B.; MONTAGNER, D. B.; NANTES, N. N.; SILVA, B. A.; AMARAL, G. A.; SILVA, P. M. P |
2010 | Quantificação e identificação de proteínas por eletroforese (SDS-PAGE) em torta de mamona. | SILVA, B. A.; ASCHERI, J. L. R.; CARVALHO, C. W. P. |
2010 | Rheological characterization of suspensions of cassava starch and maize starch with purified cashew tree gum. | ANDRADE, K. C. S.; SILVA, B. A.; CARVALHO, C. W. P. de; FREITAS, S. P.; ASCHERI, J. L. R.; TAKEITI, C. Y.; AZEREDO, H. M. C. de |
2010 | Rheological characterization of suspensions of cassava starch and maize starch with purified cashew tree gum. | ANDRADE, K. C. S.; SILVA, B. A.; CARVALHO, C. W. P.; FREITAS, S. P.; ASCHERI, J. L. R.; TAKEITI, C. Y.; AZEREDO, H. M. C. |