Navegando por Autor AGUSTINI, B. C.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 31 a 47 de 47 < Anterior 
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2020História e usos de leveduras: características das leveduras isoladas para a região produtora dos vinhos de altitude de Santa Catarina.SILVA, G. A. da; AGUSTINI, B. C.; MENDES, S. D. C.; MELLO, L. M. R. de
2014Identificação taxonômica de leveduras ambientais por espectrometria de massa MALDI-TOF.AGUSTINI, B. C.; MELLO, L. M. R. de; SILVA, G. A. da; BONFIM, T. M. B.
2013Identificação taxonômica não convencional de leveduras.AGUSTINI, B. C.; BONFIM, T. M. B.; SILVA, G. A. da
2016Impact of fungicide residues on polymerase chain reaction and on yeast metabolism.SILVA, G. A. da; BERNARDI, T. L.; SCHAKER, P. D. C.; AGUSTINI, B. C.; MELLO, L. M. R. de; VALENTE, P.
2023Impact of thermovinification combined with the use of indigenous yeasts on the fermentation kinetics and metabolomic profile of syrah wine must.SILVA, I. S.; BARROS, A. P. A.; SILVA, G. A.; AGUSTINI, B. C.; BIASOTO, A. C. T.
2023Impact of thermovinification combined with the use of indigenous yeasts on the fermentation kinetics and metabolomic profile of syrah wine must.SILVA, I. S.; BARROS, A. P. A.; SILVA, G. A. da; AGUSTINI, B. C.; BIASOTO, A. C. T.
2021Influence of nickel modified beta zeolite in the production of BTEX during analytical pyrolysis of medium-density fiberboard (MDF).MAYER, F. M.; OLIVEIRA, A. P. de; OLIVEIRA JUNIOR, D. L. de; AGUSTINI, B. C.; SILVA, G. A. da; TANABE, E. H.; RUIZ, D.; RANGEL, M. do C.; ZINI, C. A.
2020Leveduras como agente de controle do Penicillium solitum.MENDONÇA, A.; SILVA, G. A. da; AGUSTINI, B. C.; NALÉRIO, E. S.
2018MALDI-TOF MS Supplementary database for species identification employing the yeast diversity encountered on southern Brazil grapes.AGUSTINI, B. C.; SILVA, G. A. da; BOMFIM, T. M. B. B.
2021Microbial dynamics in industrial-scale wine fermentation employing Hanseniaspora uvarum b-glucosidase-producer strain.ROMPKOVKS, C.; AGUSTINI, B. C.; DEFFERT, F.; STADTLOBER, M. G. A.; BRAND, D.; SILVA, G. A. da; BONFIM, T. M. B.
2015PCR-based techniques amended for detection of grapevine trunk pathogens from southern Brazil.STEIN, D. L.; AGUSTINI, B. C.; ALMANÇA, M. A. K.; CAVALCANTI, F. R.
2015Perfil sensorial de vinhos elaborados por fermentação espontânea e com o Uso de Culturas Iniciadoras Comercial e Autóctone.CORREA, O. L. dos S.; AGUSTINI, B. C.; FIGUEREDO, J. H. R.; MORINI, M. A. L.; SILVA, G. A. da; ZANUS, M. C.
2019Potencial de Controle de Penicillium crustosum por leveduras.MENDONÇA, A.; SILVA, G. A. da; AGUSTINI, B. C.
2012Potencialoxi-redox favorável em resíduos sólidos de uvas processadas.FABRICIO, M. F.; AGUSTINI, B. C.; MELLO, L. M. R. de; SILVA, G. A. da
2015Seleção de leveduras para assimilação da xilose.BONET, J.; MALDOTTI, V.; AGUSTINI, B. C.; SILVA, G. A. da
2023Yeast as a biological agent in the control of botrytis cinerea.AGUSTINI, B. C.; CORREA, O. L. dos S.; OSTER, A. H.; SILVA, G. A.
2023Yeast as a biological agent in the control of grapevine downy mildew.AGUSTINI, B. C.; CORREA, O. L. dos S.; SILVA, G. A.; CAVALCANTI, F. R.