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Ano de publicação
Título
Autor(es)
2020
História e usos de leveduras: características das leveduras isoladas para a região produtora dos vinhos de altitude de Santa Catarina.
SILVA, G. A. da
;
AGUSTINI, B. C.
;
MENDES, S. D. C.
;
MELLO, L. M. R. de
2014
Identificação taxonômica de leveduras ambientais por espectrometria de massa MALDI-TOF.
AGUSTINI, B. C.
;
MELLO, L. M. R. de
;
SILVA, G. A. da
;
BONFIM, T. M. B.
2013
Identificação taxonômica não convencional de leveduras.
AGUSTINI, B. C.
;
BONFIM, T. M. B.
;
SILVA, G. A. da
2016
Impact of fungicide residues on polymerase chain reaction and on yeast metabolism.
SILVA, G. A. da
;
BERNARDI, T. L.
;
SCHAKER, P. D. C.
;
AGUSTINI, B. C.
;
MELLO, L. M. R. de
;
VALENTE, P.
2023
Impact of thermovinification combined with the use of indigenous yeasts on the fermentation kinetics and metabolomic profile of syrah wine must.
SILVA, I. S.
;
BARROS, A. P. A.
;
SILVA, G. A. da
;
AGUSTINI, B. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
2023
Impact of thermovinification combined with the use of indigenous yeasts on the fermentation kinetics and metabolomic profile of syrah wine must.
SILVA, I. S.
;
BARROS, A. P. A.
;
SILVA, G. A.
;
AGUSTINI, B. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
2021
Influence of nickel modified beta zeolite in the production of BTEX during analytical pyrolysis of medium-density fiberboard (MDF).
MAYER, F. M.
;
OLIVEIRA, A. P. de
;
OLIVEIRA JUNIOR, D. L. de
;
AGUSTINI, B. C.
;
SILVA, G. A. da
;
TANABE, E. H.
;
RUIZ, D.
;
RANGEL, M. do C.
;
ZINI, C. A.
2020
Leveduras como agente de controle do Penicillium solitum.
MENDONÇA, A.
;
SILVA, G. A. da
;
AGUSTINI, B. C.
;
NALÉRIO, E. S.
2018
MALDI-TOF MS Supplementary database for species identification employing the yeast diversity encountered on southern Brazil grapes.
AGUSTINI, B. C.
;
SILVA, G. A. da
;
BOMFIM, T. M. B. B.
2021
Microbial dynamics in industrial-scale wine fermentation employing Hanseniaspora uvarum b-glucosidase-producer strain.
ROMPKOVKS, C.
;
AGUSTINI, B. C.
;
DEFFERT, F.
;
STADTLOBER, M. G. A.
;
BRAND, D.
;
SILVA, G. A. da
;
BONFIM, T. M. B.
2015
PCR-based techniques amended for detection of grapevine trunk pathogens from southern Brazil.
STEIN, D. L.
;
AGUSTINI, B. C.
;
ALMANÇA, M. A. K.
;
CAVALCANTI, F. R.
2015
Perfil sensorial de vinhos elaborados por fermentação espontânea e com o Uso de Culturas Iniciadoras Comercial e Autóctone.
CORREA, O. L. dos S.
;
AGUSTINI, B. C.
;
FIGUEREDO, J. H. R.
;
MORINI, M. A. L.
;
SILVA, G. A. da
;
ZANUS, M. C.
2019
Potencial de Controle de Penicillium crustosum por leveduras.
MENDONÇA, A.
;
SILVA, G. A. da
;
AGUSTINI, B. C.
2012
Potencialoxi-redox favorável em resíduos sólidos de uvas processadas.
FABRICIO, M. F.
;
AGUSTINI, B. C.
;
MELLO, L. M. R. de
;
SILVA, G. A. da
2015
Seleção de leveduras para assimilação da xilose.
BONET, J.
;
MALDOTTI, V.
;
AGUSTINI, B. C.
;
SILVA, G. A. da
2023
Yeast as a biological agent in the control of botrytis cinerea.
AGUSTINI, B. C.
;
CORREA, O. L. dos S.
;
OSTER, A. H.
;
SILVA, G. A.
2023
Yeast as a biological agent in the control of grapevine downy mildew.
AGUSTINI, B. C.
;
CORREA, O. L. dos S.
;
SILVA, G. A.
;
CAVALCANTI, F. R.