Navegando por Autor ALVES, R.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 15 de 15
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2018A bioacessibilidade como ferramenta para avaliação dos beneficios associados ao consumo de pescado.FOGACA, F. H. dos S.; ALVES, R.; CAMACHO, C.; BANDARRA, N.; MARQUES, A.
2018A Rede Sementes da Agroecologia no Paraná (ReSA).PASSOS, M.; FABRO, J.; BITTENCOURT, N.; JANTARA, A.; SEIXAS, C. D. S.; ROCHA, J.; ALVES, R.; LICHESKI, J. L.; CORBARI, T. L.; RINKLIN, J. G.
2009Avaliação genética de famílias de meios-irmãos de cupuaçuzeiro via procedimento REML/BLUP.MAIA, M. C. C.; RESENDE, M. D. V. de; SILVA FILHO, J. L. da; ALVES, R.; ASSIS, G. M. L. de; RONCATTO, G.; LESSA, L. S.; SOUZA, E. L.
2009Avaliação genética de famílias de meios-irmãos de cupuaçuzeiro via procedimento REML/BLUP.MAIA, M. C. C.; RESENDE, M. D. V. de; SILVA FILHO, J. L. da; ALVES, R.; ASSIS, G. M. L. de; RONCATTO, G.; LESSA, L. S.; SOUZA, E. L.
2019Bioaccessibility of metals in seafood: risk to human health.FOGACA, F. H. dos S.; ALVES, R.; BARBOSA, V.; MAULVAULT, A. L.; ANACLETO, P.; CAMACHO, C.; BANDARRA, N.; MARQUES, A.
2017Can seafood safety be compromised in the ocean of tomorrow?.MAULVAULT, A.; CAMACHO, C.; SAMPAIO, E.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; FOGACA, F. H. dos S.; KWADIJK, C.; KOTTERMAN, M.; SLOTH, J.; RASMUSSEN, R. R.; ELJARRAT, E.; AZNAR-ALEMANY, Ò.; CUNHA, S.
2019Construção coletiva de paisagens multifuncionaisUZEDA, M. C.; FIDALGO, E. C. C.; WILMER, J.; ALVES, R.
2016Coping with antidepressants in a changing ocean: behavioural implications in juvenile meagre (Argyrosomus regius) exposed to venlafaxine.MAULVAULT, A. L.; PAULA, J. R.; CAMACHO, C.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; FOGACA, F. H. dos S.; ANACLETO, P.; PISSARRA, V.; DINIZ, M.; MARQUES, A.; ROSA, R.
1998Densidade de plantio em melancia.DIAS, R. de C. S.; COSTA, N. D.; QUEIROZ, M. A. de; RESENDE, G. M. de; ALVES, R.; OLIVEIRA, C. A. V.
2006Dispersão e sobrevivência de machos estéreis de Moscamed, linhagem mutante TSL, no Submédio do Vale do São Francisco.PARANHOS, B. A. J.; PAPADOPOULOS, N.; DAMASCENO, I.; ROMANO, M.; ALVES, R.; LOPES, F.; COSTA, M. de L. Z.; MALAVASI, A.; NASCIMENTO, A.; WALDER, J. M. M.
2014Environmental services in agricultural landscapes: scale-dependent effects and households adaptive capability interactions.UZEDA, M. C.; FIDALGO, E.; WILMER, J.; ALVES, R.
2008Field dispersal and survival of sterile medfly males tsl strain, aromatically treated with ginger root oil.PARANHOS, B. A. J.; PAPADOPOULOS, N.; McINNIS, D.; GAVA, C. A. T.; ALVES, R.; MALAVASI, A.
2016In vitro bioaccessibility of the marine biotoxin okadaic acid and Dinophysistoxin-2 in steamed and raw shellfish.MANITA, D.; ALVES, R.; BRAGA, A. C.; FOGACA, F. H. dos S.; MARQUES, A.; COSTA, P. R.
2006Repelência de uvas tratadas com extrato oleoso de nim à oviposição de Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae).PARANHOS, B. A. J.; ALVES, R.; SILVA, M.; ALVARENGA, C. D.; LOPES, F.; FREIRE, E.; KOCHEM, R.; SANTOS, I.; SOUZA, P.; SÁ, M.
2018Use of green tea to reduce methylmercury bioaccessibility in raw and cooked fish.ANACLETO, P.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; MAULVAULT, A. L.; FOGACA, F. H. dos S.; LANGERHOLC, T.; MARQUES, A.