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Título
Autor(es)
2012
Efeito do processamento térmico no perfil proteico de filé de peixe híbrido do Pantanal.
LOBO, C. M. O.
;
STEPHAN, M. P.
;
AZEVEDO, T. L.
;
MELLINGER-SILVA, C.
;
TORREZAN, R.
;
FURTADO, A. A. L.
;
FEITOZA, J. F. A.
;
FREITAS, M. F.
;
SANTOS, A. A.
2013
Effect of high pressure and salt addition to pork meat protein electrophoresis profile.
FONTOURA, L. M.
;
STEPHAN, M. P.
;
AZEVEDO, T. L.
;
MELLINGER-SILVA, C.
;
ROSENTHAL, A.
2012
Electrophoretic profile of mechanically separated meat (MSM) and fillet of fresh Nile tilapia (Oreochromis niloticus) and evaluation of the protein integrity in MSM canned pâté.
STEPHAN, M. P.
;
SANTOS, A. L. S.
;
FURTADO, A. A. L.
;
AZEVEDO, T. L.
;
SANTOS, A. A.
;
SILVA, B. A.
2012
Evaluation of partial enzymatic hydrolysis of a whey protein isolate.
MELLINGER-SILVA, C.
;
STEPHAN, M. P.
;
AZEVEDO, T. L.
;
SANTOS, A. A.
;
FEITOSA, J. J. F. A
;
FREITAS, M. F.
;
LAGO, R. C. A.
2010
Extrudability of cassava flour, water and by-products of renewable fuels industry to produce bioplastic.
RUANO ORTIZ, J. A.
;
TAKEITI, C. Y.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
ASCHERI, J. L.
;
AZEVEDO, T. L.
;
BARBOSA, F. S.
2010
Padrão de identidade de tilápia "in natuta" através da utilização de eletroforese SDS-PAGE.
STEPHAN, M. P.
;
AZEVEDO, T. L.
;
FURTADO, A. A. L.
;
SANTOS, A. A.
;
SANTOS, A. L.
2010
Purificação parcial de proteínas de torta de gergelim para análise por eletroforese (SDS-PAGE).
STEPHAN, M. P.
;
AZEVEDO, T. L.
;
SANTOS, A. A.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
TAKEITI, C. Y.
2010
Quantificação e caracterização eletroforética de proteínas do casco de tartaruga.
AZEVEDO, T. L.
;
STEPHAN, M. P.
;
SCARLATO, R.
;
SANTOS, A. A.
2010
Quantificação e identificação de proteínas por eletroforese em tortas de mamona e pinhão manso.
SILVA, B.
;
STEPHAN, M. P.
;
AZEVEDO, T. L.
;
FREITAS, S. C.
;
ASCHERI, J. L. R.
2012
Utilização de eletroforese para identificação de perda de integridade molecular de lipoxigenase em extrato de soja (Glycine max (L.) Merrill).
STEPHAN, M. P.
;
FELBERG, I.
;
AZEVEDO, T. L.
;
MELLINGER-SILVA, C.
;
SANTOS, A. A.
;
PEREIRA, J. N.
;
OLIVEIRA, D. R.
2012
Utilization of electrophoresis (SDS-PAGE) for monitoring the concentration and fractionation of whey protein using ultrafiltration process.
SOUZA, R. S. C.
;
STEPHAN, M. P.
;
AZEVEDO, T. L.
;
MELLINGER-SILVA, C.
;
SANTOS, A. A.
;
TONON, R. V.
;
KUROZAWA, L. E.
;
CABRAL, L. M. C.
;
SILVA, L. F. M.