Navegando por Autor BARROS, J. R. A.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 18 a 37 de 38 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2018Impacto do aumento da temperatura na severidade do oidio do meloeiro Pele de Sapo.ARAÚJO, A. L. de S.; ANGELOTTI, F.; REGO, M. T. C.; BARROS, J. R. A.; RIBEIRO JUNIOR, P. M.
2016Infecção de Colletotrichum gloeosporioides em cebola sob diferentes temperaturas.NASCIMENTO, F. P. do; OLIVEIRA, N. P. S.; BARROS, J. R. A.; RÊGO, M. T. C.; ANGELOTTI, F.
2023Initial establishment of cassava plants with increasing temperature.BARROS, J. R. A.; SILVA, E. G. F.; SANTOS, C. B. dos; SILVA, J. de A.; SILVA, W. O. da; OLIVEIRA, A. R. de; ANGELOTTI, F.
2021Initial growth of cowpea cultivars with an increase of 4.8° C in air temperature.BARROS, J. R. A.; GUIMARÃES, M. J. M.; SILVA, R. M. e; RÊGO, M. T. C.; MELO, N. F. de; ANGELOTTI, F.
2022Management for grain sorghum cultivation under saline water irrigation.GUIMARÃES, M. J. M.; SIMOES, W. L.; SALVIANO, A. M.; OLIVEIRA, A. R. de; SILVA, J. S. da; BARROS, J. R. A.; WILLADINO, L.
2020Maternal environment on seed germination and viability in cowpea.BARROS, J. R. A.; GUIMARÃES, M. J. M.; DANTAS, B. F.; MELO, N. F. de; ANGELOTTI, F.
2020Optimal temperature for germination and seedling development of cowpea seeds.BARROS, J. R. A.; ANGELOTTI, F.; SANTOS, J. de O.; SILVA, R. M. e; DANTAS, B. F.; MELO, N. F. de
2022Parâmetros bioquímicos, fisiológicos e produtividade de sorgo granífero irrigado com água salina.GUIMARÃES, M. J. M.; SIMOES, W. L.; BARROS, J. R. A.; ALBERTO, K. da C.; WILLADINO, L. G.
2024Pollen viability, and the photosynthetic and enzymatic responses of cowpea (Vigna unguiculata (L.) Walp., Fabaceae) in the face of rising air temperature: a problem for food safety.BARROS, J. R. A.; SANTOS, T. C. dos; SILVA, E. G. F.; SILVA, W. O. da; GUIMARÃES, M. J. M.; ANGELOTTI, F.
2021Production and biochemical responses of cowpea under thermal and water stress.BARROS, J. R. A.; GUIMARÃES, M. J. M; SILVA, R. M. e; SIMOES, W. L.; MELO, N. F. de; ANGELOTTI, F.
2017Produção de cebola cv. Predileta, submetida a diferentes temperaturas e concentrações de CO2.BARROS, J. R. A.; RÊGO, M. T. C.; ANGELOTTI, F.; COSTA, N. D.
2018Produção de cebola em diferentes regimes de temperatura no Submédio do Vale do Francisco.BARROS, J. R. A.; RÊGO, M. T. C.; COSTA, N. D.; YURI, J. E.; ANGELOTTI, F.
2018Produção e eficiência de uso da água pela cebola submetida a regimes de temperatura e lâminas de irrigação.LEITE, E. W. S.; SIMOES, W. L.; GUIMARÃES, M. J. M.; BARROS, J. R. A.; ANGELOTTI, F.; SILVA, W. O. da
2020Salinity decreases transpiration of sorghum plants.GUIMARÃES, M. J. M.; SIMOES, W. L.; BARROS, J. R. A.; WILLADINO, L. G.
2022Seleção de genótipos de Manihot sp. tolerantes ao déficit hídrico.SANTOS, C. B. dos; ANGELOTTI, F.; OLIVEIRA, G. M. de; BARROS, J. R. A.; SIMOES, W. L.
2011Severidade do míldio da videira na cv. thompson em função do aumento da temperatura média do ar.ANGELOTTI, F.; MAGALHÃES, E. E.; FERNANDES, H. A.; BARROS, J. R. A.; PINHEIRO, G. S.
2014Severidade do oídio da videira em diferentes períodos de poda.BARROS, J. R. A.; COELHO, W. C. P.; OLIVEIRA, N. P. dos S.; SILVA, R. M. e; ANGELOTTI, F.
2023Temperature: a major climatic determinant of cowpea production.BARROS, J. R. A.; GUIMARÃES, M. J. M.; SIMOES, W. L.; MELO, N. F. de; ANGELOTTI, F.
2023The combination of abiotic stresses influences the physiological responses and production of Macroptilium genotypes.COELHO, W. A. A.; OLIVEIRAM G. M.; SANTOS, C. B. dos; SILVA, W. O. da; BARROS, J. R. A.; SIMOES, W. L.; ANTONIO, R. P.; ANGELOTTI, F.
2023Tolerance of alfafa varieties subjected to salinity.SILVA, R. M. e; SIMOES, W. L.; GUIMARÃES, M. J. M.; BARROS, J. R. A.; BARBOSA, K. V. F.; ANGELOTTI, F.