Browsing by Author BRUNETTO, G.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 103 to 113 of 113 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Recuperação e distribuição do nitrogênio fornecido a videiras jovens.BRUNETTO, G.; KAMINSKI, J.; MELO, G. W. B. de; SANTOS, D. R. dos
2015Reduction of copper phytotoxicity by liming: a study of the root anatomy of young vines (Vitis labrusca L.).AMBROSINI, V. G.; ROSA, D. J.; PRADO, J. P. C.; BORGHEZAN, M.; MELO, G. W. B. de; SOARES, C. R. F. de S.; COMIN, J. J.; SIMÃO, D. G.; BRUNETTO, G.
2012Resposta das videiras a diferentes modos de distribuição de composto orgânico no solo.MELO, G. W. B. de; BRUNETTO, G.; BASSO, A.; HEINZEN, J.
2011Soil chemical properties related to acidity under successive pig slurry applications.LOURENZI, C. R.; CERETTA, C. A.; SILVA, L. S. da; TRENTIN, G.; GIROTTO, E.; LORENSINI, F.; TIECHER, T. L.; BRUNETTO, G.
2013Soil phosphorus fractions in a sandy typic hapludaft as affected by phosphorus fertilization and grapevine cultivation period.BRUNETTO, G.; LORENSINI, F.; CERETTA, A.; GATIBONI, L. C.; TRENTIN, G.; GIROTTO, E.; MIOTTO, A.; LOURENZI, C. R.; MELO, G. W. B. de
2018The interaction of high copper and zinc doses in acid soil changes the physiological state and development of the root system in young grapevines (Vitis vinifera).TIECHER, T. L; SORIANI, H. H.; TIECHER, T.; CERETTA, C. A.; NICOLOSO, F. T.; TAROUCO, C. P.; CLASEN, B. E.; DE CONTI, L.; TASSINARI, A.; MELO, G. W. B. de; BRUNETTO, G.
2015The pear tree response to phosphorus and potassium fertilization¹.BRUNETTO, G.; NAVA, G.; AMBROSINI, V. G.; COMIN, J. J.; KAMINSKI, J.
2012Use of the SPAD-502 in estimating nitrogen content in leaves and grape yield in grapevines in soils with different texture.BRUNETTO, G.; TRENTIN, G.; CERETTA, C. A.; GIROTTO, E.; LORENSINI, F.; MIOTTO, A.; MOSER, G. R. Z.; MELO, G. W. de
2015Uso de calcário na amenização da toxidez de cobre em videiras jovens.OLIVEIRA, P. D. de; AMBROSINI, V. G.; MELO, G. W. B. de; ZALAMENA, J.; BRUNETTO, G.
2012O uso de composto orgânico pode influenciar a qualidade físico-química do fruto do pessegueiro?DAL MAGRO, R.; FREITAS, R. F.; RODHIGUERO, K.; SETE, P. B.; MELO, G. W. B. de; BRUNETTO, G.
2010Variação da concentração de N, P e K em folhas de caquizeiro durante o ciclo de produção.MELO, G. W. B. de; BRUNETTO, G.; CASALI, A. V.; VANIN, B.; BASSO, A.; SEIBT, T. A.