Browsing by Author BRUNO, L. M.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 24 to 32 of 32 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Pesquisa de bacteriófagos na linha de produção industrial de queijos de coalho produzidos no Ceará.CARVALHO, A. K. F.; LIMA, C. P. de; BRUNO, L. M.
2009Pesquisa de bacteriófagos para Escherichia coli em amostras oriundas do processamento de queijo de coalho.LIMA, C. P. de; CARVALHO, A. K. F.; BRUNO, L. M.; FIGUEIREDO, E. A. T.
2016Potencial de leite de cabra e manga coité para elaboração de derivado lácteo.ALVES, L. M.; BORGES, M. de F.; BRUNO, L. M.; MELO, P. E. F.; TORRES, L. B. V.; CARVALHO, J. D. G.
2012Resistência de bactérias ácido-láticas a bacteriófagos provenientes de unidades de processamento de queijo Coalho.LIMA, C. P de; BRUNO, L. M.; FIGUEIREDO, E. A. T. de; QUIBERONI, A. del L.; CARVALHO, J. D. G.; CARVALHO, A. K. F. de
2010Resistência de cepas de Lactobacillus paracasei a bacteriófagos.LIMA, C. P. de; BRUNO, L. M.; QUIBERONI, A.; FIGUEIREDO, E. A. T. de
2015Safety, beneficial and technological properties of Enterococcus faecium isolated from Brazilian cheeses.SANTOS, K. M. O. dos; VIEIRA, A. D. S.; SALLES, H. O.; OLIVEIRA, J. da S.; ROCHA, C. R. C.; BORGES, M. de F.; BRUNO, L. M.; FRANCO, B. D. G. de; TODOROV, S. D.
2015Safety, beneficial and technological properties of Enterococcus faecium isolated from Brazilian cheeses.SANTOS, K. M. O. dos; VIEIRA, A. D. S.; FIGUEIREDO, H. O. S.; OLIVEIRA, J. daS.; ROCHA, C. R. C.; BORGES, M. de F.; BRUNO, L. M.; FRANCO, B. D. G. de M.; TODOROV, S. D.
2009Seleção de bactérias láticas de queijo de coalho artesanal.NASCIMENTO, E. S. do; SANTOS, J. G. dos; BRUNO, L. M.
2009Seleção e imobilização de fungos filamentosos produtores de lipase intracelular.SILVA, G. dos S.; BRUNO, L. M.; CASTRO, H. F. de