Navegando por Autor CABRAL, L. M. C.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 60 a 79 de 141 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2011Determinación de compuestos fenólicos totales en los resíduos sólidos de lo café instantáneo.OLIVEIRA, A.; PALUDO, G.; SANTANA, I.; BIZZO, H. R.; CABRAL, L. M. C.; FREITAS, S. P.
2010Determinação da atividade antioxidante do óleo de café extraído e fracionado com etanol.LIMA, C. S.; GOULART, A. M.; GIL, A. P. C.; CABRAL, L. M. C.; FREITAS, S. P.
2019Edible starch-based coating reinforced with cellulose nanocrystals to improve shelf-life of fresh strawberries.COELHO, C. C. de S.; PEREIRA, A. da S.; SOARES, V. G.; BARBOZA, H. T. G.; SILVA, J. P. L. da; FREITAS-SILVA, O.; CABRAL, L. M. C.
2016Efeito antimicrobiano do extrato de bagaço de uva microencapsulado em salsichas de pescado.MATTOS, G. N.; SANTOS, D. A.; TORREZAN, R.; TONON, R. V.; FURTADO, A. A. L.; CABRAL, L. M. C.
2009Efeito do pre-tratamento na microfiltração de suco de melão.MICELI, D. C. C.; RIBEIRO, A. O.; CABRAL, L. M. C.; MATTA, V. M.
2010Efeito do pré-tratamento enzimático no teor de antocianinas do suco de amora-preta processado por microfiltração.ARAUJO, M.; GOUVÊA, A. C.; COUTO, D.; CABRAL, L. M. C.; GODOY, R.; FREITAS, S.
2011Efeito do pré-tratamento na extração do óleo da polpa de abacate hass (Persea americana).SANTANA, I.; CABRAL, L. M. C.; FREITAS, S. P.; TORRES, A. G.
2014Effect of aqueous ozone to control fungal postharvest diseases of strawberrry.COELHO, C. C. de S.; FREITAS-SILVA, O.; CAMPOS, R. da S.; PEREIRA, M. da SILVA GOMES; CABRAL, L. M. C.
2010Effect of enzymatic treatment, shear stress and temperature on the rheological behavior of blackberry (Rubus spp.) juice.SANTIAGO, M. C. P. de A.; GOUVÊA, A. C. M. S.; CABRAL, L. M. C.; COUTO, D. S.; GODOY, R. L. O.; FREITAS, S. P.
2011Effect of frozen storage on the quality of camu camu (Myrciaria dubia (H. B.K.) McVaugh,) pulp.SOUZA, A. L. R.; PAGANI, M. M.; GOMES, F. S.; CABRAL, L. M. C.
2019Effect of juçara powder on colonic bacteria after static in vitro gastrointestinal digestion.GOMES, F. dos S.; PEREIRA, D.; SILVA, L.; BERES, C.; SANTOS, K. M. O. dos; CABRAL, L. M. C.
2012Effect of maturation stages and processing on the quality of hass avocado oil.RIBEIRO, L. de O.; SANTANA, I.; REIS, L. M. F. dos; FREITAS, S. P.; TORRES, A. G.; CABRAL, L. M. C.
2009Effect of pre-treatment on açaí pulp microfiltration process.MONTEIRO, F. S.; GOMES, F. S.; MATTIETTO, R. A.; CABRAL, L. M. C.; MATTA, V. M.
2009Effect of pre-treatment on açaí pulp microfiltration process.MONTEIRO, F. S.; GOMES, F. S.; MATTIETTO, R. A.; CABRAL, L. M. C.; MATTA, V. M.
2013Effect of process parameters on the droplet size of flaxseed oil emulsions produced by cross flow membrane emulsification.CANDEA, T. V.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C.
2019Effect of temperature in Amylase and amyloglucosidase produced from english potato residue via fermentation in solid state.MELO, F. S.; ALVES, I. D. C.; BARBOSA, T. C. V.; CABRAL, L. M. C.; SANTOS, T. C.
2009Effect of the concentration by reverse osmosis of grape juice on its aroma profile.SANTANA, I.; BIZZO, H. R.; MATTA, V. M. da; CABRAL, L. M. C.
2015Eficiência de branqueamento, cloração e ozonização em frutos de açaí inoculados com Listeria monocytogenes.BEZERRA, V. S.; WALTER, E. H. M.; FREITAS-SILVA, O.; SMITH, V. DE O.; COSTA, S. D. de O.; CABRAL, L. M. C.
2011Elaboração de bebida probiótica a base de suco de uva fermentada com bactérias lácteas.DIAS, J. F.; MIGUEL, M. A. L.; CABRAL, L. M. C.; SANTOS, K. M. O. dos
2019Enzyme maceration and antioxidant potential of extracts produced from grape pomace.OLIVEIRA, A. H.; SOUZA, S. O. de; GOTTSCHALK, L. M. F.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C.; CASTRO, R. J. S. de