Navegando por Autor CARDOSO, C. A. L.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2017Anti-inflammatory, and antinociceptive effects of campomanesia adamantium microencapsulated pulp.VISCARDI, D. Z.; OLIVEIRA, V. S. de; ARRIGO, J. da S.; CARDOSO, C. A. L.; MALDONADE, I. R.; KASSUYA, C. A. L.; SANJINEZ-ARGANDOÑA, E. J.
2019Características do anestésico alternativo de erva cidreira (Lippia alba) e alecrim pimenta (Lippia sidoides) em peixes.VENTURA, A. S.; SILVA, T. S. de C.; CARDOSO, C. A. L.; INOUE, L. A. K. A.
2022Energy cultures and sustainable in biofuel production.SANTOS, M. do S. M.; SILVA, C. J. da; CRUZ, S. H. da; BATISTITE, M.; CARDOSO, C. A. L.
2016Fatty acid profile of Longuissimus dorsimuscle in lambs fed with different levels of concentrate and tropical forages.ROSSATTI, J. A.; RETORE, M.; BRITEZ, G.; CARDOSO, C. A. L.; SILVA, M. C. da; COSTA, C. M. da; SILVA, A. L. A. da; VARGAS JUNIOR, F. M. de
2020Glycerol and ethanol accumulation profile of the yeast FT-858 on saccharine substrates.SANTOS, M. do S. M.; MUELLER, L. P.; SILVA, C. J. da; KURIHARA, C. H.; CARDOSO, C. A. L.; BATISTOTE, M.
2020Physical-chemical composition, fatty acid profile and sensory attributes of meat of lambs fed with saccharine sorghum silage.LEDESMA, L. L. M.; VARGAS JUNIOR, F. M.; MONTESCHIO, J. de O.; RETORE, M.; CUNHA, T. M. P. da; LEONARDO, A. P.; CARDOSO, C. A. L.; ORRICO JUNIOR, M. A. P.
2010Prospecção de plantas medicinais para controle do carrapato dos bovinos em Mato Grosso do Sul.CASTRO, K. N. de C.; ISHIKAWA, M. M.; CATTO, J. B.; PEREIRA, Z. V.; CARDOSO, C. A. L.; MAGALHAES, J. A.
2017Seed and peel essential oils obtained from Campomanesia adamantium fruit inhibit inflammatorty and pain parameters in rodents.VISCARDI, D. Z.; ARRIGO, J. da S.; CORREIA, C. de A. C.; KASSUYA, C. A. L.; CARDOSO, C. A. L.; MALDONADE, I. R.; ARGANDOÑA, E. J. S.