Browsing by Author CARRÃO-PANIZZI, M. C.

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2015Relationship between soybean industrial-nutritional quality and the assimilate source under heat and water stress during seed filling.CARRERA, C. S.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; ERGO, V. V.; ANDRADE, F.; PAROLA, R.; LASCANO, R. H.; VEGA, C. R. C.
2009Resistance to soybean cyst nematode: genetics and breeding in Brazil.ARIAS, C. A. A.; DIAS, W. P.; CARNEIRO, G. E. S.; OLIVEIRA, M. F.; TOLEDO, J. F. F. de; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; PIPOLO, A. E.; MOREIRA, J. U. V.; KASTER, M.; BERTAGNOLLI, P. F.
2001Seleção de genótipos de soja quanto à tolerância ao enrugamento de grãos causado por estresse térmico e hídrico.FRANÇA-NETO, J. B.; KRZYZANOWSKI, F. C.; COSTA, N. P.; HENNING, A. A.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2011Self-life of vegetable-type soybean pods.SANTANA, A. C.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; SILVA, J. B.; IDA, E. I.
2018Soja hortaliça uma opção além da "commodity".CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2013Soybean tempeh with maximum bioconversion of B-glucoside isoflavones into aglycones.BORGES, C. C.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; SILVA, J. B da; IDA, E. I.
2012Study on the flavour of soybean cultivars by sensory analysis and electronic tongue.SILVA, J. da; PRUDENCIO, S.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; GREGORUT, C.; FONSECA, F.; MATTOSO, L. H. C.
2013Tempeh flour as a substitute for soybean flour in coconut cookies.LEITE, R. S.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; CURTI, J. M.; DIAS, I. P.; SEIBEL, N. F.
2015Teores de isoflavonas em farinha de soja de variedades destinadas a alimentação humana.RIGO, A. A.; DAHMER, A. M.; STEFFENS, C.; STEFFENS, J.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.
2015Teores de isoflavonas em farinha de soja de variedades destinadas a alimentação humana.RIGO, A. A.; DAHMER, A. M.; STEFFENS, C.; STEFFENS, J.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.
2012Teores de isoflavonas em grãos inteiros e nos componentes dos grãos de diferentes cultivares de soja (Glycine max (L.) Merrill).SILVA, C. E. da; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; MÔNACO, A. P. do A.
2012Teores de isoflavonas em grãos inteiros e nos componentes dos grãos de diferentes cultivares de soja (Glycine max (L.) Merrill).SILVA, C. E. da; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; MÔNACO, A. P. do A.
2018Thermal treatment for soybean flour processing with high-quality color and reduced Kunitz trypsin inhibitor.DAHMER, A. M.; RIGO, A. A.; STEFFENS, J.; STEFFENS, C.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2015Uniformidade no tamanho de sementes em cultivares de soja com hábito de crescimento determinado e indeterminado.SILVA, B. dos S.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2011Variação nas concentrações de isoflavonas em sementes de soja sujeitas ao retardamento de colheita.FRANÇA-NETO, J. B.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; KRZYZANOWSKI, F. C.; HENNING, A. A.; MANDARINO, J. M. G.
2013Variation in genetic and environmental effects of beta-conglycinin (7S) and glycinin (11S) protein fractions in conventional and GM soybean cultivars grown in Southern Brazil.GALÃO, O. F.; TEIXEIRA, A. I.; MOREIRA, M. A.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; VISENTAINER, J. V.