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Ano de publicação
Título
Autor(es)
2010
Quantificação e identificação de proteínas por eletroforese (SDS-PAGE) em torta de mamona.
SILVA, B. A.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
CARVALHO, C. W. P.
2002
Rendimento e qualidade de grits para extrusão de algumas variedades de milho produzidos pela Embrapa.
ASCHERI, J. L. R.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
SANTOS, J. P.
;
NASCIMENTO, R. E.
2010
Rheological characterization of suspensions of cassava starch and maize starch with purified cashew tree gum.
ANDRADE, K. C. S.
;
SILVA, B. A.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
FREITAS, S. P.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
TAKEITI, C. Y.
;
AZEREDO, H. M. C.
2010
Thermal analysis and mechanical properties of cassava starch edible films added of barbados cherry.
AMARAL, D. P.
;
ANDRADE, K.
;
BARBOSA, F.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
TAKEITI, C. Y.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
FAKHOURI, F. M.
2012
Thermal properties of bioplastics obtained from mixtures of cassava and corn starch.
ORTIZ, J. A. R.
;
MORO, T. M. A.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
GALDEANO, M.
;
TAKEITI, C. Y.
2012
Thermoplastic extrusion of peach palm flour and corn.
BASTO, G. J.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
GOMES, A. S.
;
GODOY, R. L. O.
;
GALDEANO, M. C.
2010
Use of co-products of beer industry as reinforce material on the mechanical properties of starch based bioplastic.
BARBOSA, F. S.
;
FAKHOURI, F. M.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
ASCHERI, D. P. R.
;
TAKEITI, C. Y.
2010
Use of micronized sunflower cake as a reinforce material to produce cassava flour biodegradable composites.
COSTA, C. V.
;
ORTIZ, J. A. R.
;
FERREIRA, R. C.
;
FAKHOURI, F. M.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
TAKEITI, C. Y.
2012
Use of sesame oil cake (Sesamum indicum L.) on corn expanded extrudates.
NASCIMENTO, E. M. da G. C. do
;
CARVALHO, C. W. P.
;
TAKEITI, C. Y.
;
FREITAS, D. de G. C.
;
ASCHERI, J. L. R.
2007
Uso de grits de milho na elaboração de material extrusado para embalagem.
FERNANDES, L. M.
;
SOUZA, L. G. V.
;
LYRIO, N. N.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
ASCHERI, J. L.
;
MARCONCINI, J. M.
2009
Utilização parcial de farinha extrudada de gergelim (Sesamum indicum L.) na elaboração de biscoitos para pacientes celíacos.
MOREIRA, D. K. T.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
BARCELOS, M. F. P.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
FIRMINO, P. T.
;
TAKEITI, C. Y.
;
COSTA, C. V.
;
FREITAS, D. G. C.
2013
Viabilidade celular de bioplásticos de amido adicionados de argila.
ORTIZ, J. A. R.
;
PASCOLI, M.
;
LIMA, R.
;
MORO, T. M. A.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
ASCHERI, J. L. R.
2010
Water solubility and thickness of cassava flour, glycerol and castor bean cake composites from renewable fuel industry.
ORTIZ, J. A. R.
;
COSTA, C. V.
;
FAKHOURI, F. M.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
TAKEITI, C. Y.
2010
Water sorption behaviour of extruded cassava bioplastics with co-product addition from biodiesel industry.
RUANO ORTIZ, J. A.
;
TAKEITI, C. Y.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
ASCHERI, J. L.
;
MINGUITA, A. P. S.
;
BARBOSA, F. S.