Mostrando resultados 40 a 59 de 329
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2021 | Bioactive compounds in and antioxidant activity of camu-camu fruits harvested at different maturation stages during postharvest storage. | GRIGIO, M. L.; MOURA, E. A. de; CHAGAS, E. A.; DURIGAN, M. F. B.; CHAGAS, P. C.; CARVALHO, G. F. de; ZANCHETTA, J. J. |
2016 | Bioestimulante foliar na qualidade de mudas de pinha. | OLIVEIRA, R. R.; CHAGAS, P. C.; MOTA FILHO, A. B.; VALE, H. S. do; CHAGAS, E. A. |
2015 | Biometria de sementes de Myrciaria Dubia (KUNTH) e crescimento inicial de plântulas. | SMIDERLE, O. J.; BACELAR-LIMA, C. G.; CHAGAS, E. A.; NASCIMENTO, C. R.; SOUZA, A. das G.; MOTA FILHO, A. B.; SILVA, T. de J. |
2015 | Biometria de sementes, emergência e vigor de plântulas de camu-camu em função da coloração do tegumento. | MORAES, B. S.; SOUZA, A. das G.; CHAGAS, E. A.; SMIDERLE, O. J.; SOUZA, O. M. de |
2016 | Biometric characterization, water absorption curve and vigor on araçá-boi seeds. | MOURA, M. L. da S.; CHAGAS, E. A.; SMIDERLE, O. J.; VILACA, R.; CHAGAS, P. C.; MOURA, E. A. de; FARIAS, E. E. |
2015 | Biometrics seeds, emergence and vigor of camu-camu seedlings depending on the seed coat coloring. | SMIDERLE, O. J.; CHAGAS, E. A.; SOUZA, A. G.; LIMA, G. G. B.; RIBEIRO, M. I. G.; CHAGAS, P. C.; SOUZA, O. M. |
2019 | Biometry and vigor of seeds of Myrciaria dubia(Kunth) McVaugh. | NASCIMENTO, C. R. do; CHAGAS, E. A.; SMIDERLE, O. J.; SOUZA, A. de A.; CHAGAS, P. C. |
2015 | Biospeckle as Tool Auxiliary in Evaluation Dormancy Overcoming Araçá-Boi Seeds. | MOURA, M. L. S.; CHAGAS, E. A.; FARIAS, E. E.; VILACA, R.; MOURA, E. A.; CHAGAS, P. C. |
2015 | Biospeckle as Tool Auxiliary in Evaluation Dormancy Overcoming Araçá-Boi Seeds. | MOURA, M. L. S.; CHAGAS, E. A.; FARIAS, E. E.; VILACA, R.; MOURA, E. A. de; CHAGAS, P. C. |
2015 | Biotechnological valorization of Myrciaria Dubia of Nothern Amazon. | SOUSA, R. de C. P. de; CHAGAS, E. A.; MELO FILHO, A. A.; GUIMARÃES, P. V. P.; SMIDERLE, O. J.; BACELAR-LIMA. C. G. |
2018 | Cadeia de produção do camu-camu (myrciaria dubia (kunth) mc Vaugh): o caso das regiões produtoras de Loreto e Ucayali na Amazônia Peruana. | SANTOS, R. M. B. dos; CHAGAS, P. C.; VIEIRA, J. H. de M.; CHAGAS, E. A.; PANDURO, M. H. P.; BARDALES-LOZANO, R. M.; ABANTO-RODRIGUEZ, C. |
2021 | Callus induction and pro-embryogenic mass formation in Myrciaria dubia, an important medicinal and nutritional plant. | ARAÚJO, M. da C. da R.; CHAGAS, E. A.; VENDRAME, W.; RIBEIRO, M. I. G.; MOURA, E. A. de; TAVEIRA, D. L. L.; CHAGAS, P. C.; GRIGIO, M. L. |
2023 | Camu-Camu Flour Processed in Conventional Oven and Solar Dryer: Quality Product and Accessible Low Technology Products as an Opportunity to Family Agriculture. | GUIMARÃES, P. V. P.; DURIGAN, M. F. B.; CHAGAS, E. A.; GRIGIO, M. L.; SILVA, T. I. N. da; M. FILHO, A. A. de; MARQUES, C. S.; MATTIONI, J. A. M. |
2019 | Camu-camu Root Distribution under Different Nitrogen and Potassium Doses through Drip Fertigation. | MELO, V. F. de; CHAGAS, E. A.; SIQUEIRA, R. H. da S.; MESQUITA, O. S.; ALMEIDA, L. F. P. de; ROSSONI, D. F.; CHAGAS, P. C.; ABANTO-RODRÍGUEZ, C. |
2013 | Capacidad de enraizamiento de plantas matrices promisorias de Myrciaria dubia en cámaras de subirrigación. | RODRIGUES, C. A.; CHAGAS, E. A.; SANCHEZ-CHOY, J.; SANTOS, V. A. dos; LOZANO, R. M. B.; RIOS, G. S. |
2014 | Caracterização anatômica e citométrica em biribazeiro (Rollinia mucosa [Jacq.]). | SOARES, J. D. R.; DIAS, G. de M. G.; RODRIGUES, F. A.; PASQUAL, M.; CHAGAS, E. A. |
2012 | Caracterização anatômica em folhas de Platonia Insignus Mart. (Clusiaceae). | GOMES, A. R.; DIAS, G. de M. G.; SOARES, J. D. R.; RODRIGUES, F. A.; PASQUAL, M.; CHAGAS, E. A. |
2012 | Caracterização biométrica e química de frutos de populações de camu-camu, Caracaraí, Roraima. | TADEU, M. H.; SILVA, K. N.; ALVES, J. K. B.; CHAGAS, E. A.; BACELAR-LIMA, C. G.; LOZANO, R. M. B. |
2012 | Caracterização biométrica e química de frutos de populações de camu-camu, Caracaraí, Roraima/RR - Brasil. | ALVES, J. K. B.; BACELAR-LIMA, C. G.; CHAGAS, E. A.; LOZANO, R. B.; RIBEIRO, I. G.; VILENA, J. de O. |
2015 | Caracterização centesimal e compostos bioativos de frutos de camu-camu em diferentes estádios de maturação. | CHAGAS, E. A.; GRIGIO, M. L.; DURIGAN, M. F. B.; FUJITA, E.; VIEITES, R. L. |