Navegando por Autor CHAGAS, E. A.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 40 a 59 de 329 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2021Bioactive compounds in and antioxidant activity of camu-camu fruits harvested at different maturation stages during postharvest storage.GRIGIO, M. L.; MOURA, E. A. de; CHAGAS, E. A.; DURIGAN, M. F. B.; CHAGAS, P. C.; CARVALHO, G. F. de; ZANCHETTA, J. J.
2016Bioestimulante foliar na qualidade de mudas de pinha.OLIVEIRA, R. R.; CHAGAS, P. C.; MOTA FILHO, A. B.; VALE, H. S. do; CHAGAS, E. A.
2015Biometria de sementes de Myrciaria Dubia (KUNTH) e crescimento inicial de plântulas.SMIDERLE, O. J.; BACELAR-LIMA, C. G.; CHAGAS, E. A.; NASCIMENTO, C. R.; SOUZA, A. das G.; MOTA FILHO, A. B.; SILVA, T. de J.
2015Biometria de sementes, emergência e vigor de plântulas de camu-camu em função da coloração do tegumento.MORAES, B. S.; SOUZA, A. das G.; CHAGAS, E. A.; SMIDERLE, O. J.; SOUZA, O. M. de
2016Biometric characterization, water absorption curve and vigor on araçá-boi seeds.MOURA, M. L. da S.; CHAGAS, E. A.; SMIDERLE, O. J.; VILACA, R.; CHAGAS, P. C.; MOURA, E. A. de; FARIAS, E. E.
2015Biometrics seeds, emergence and vigor of camu-camu seedlings depending on the seed coat coloring.SMIDERLE, O. J.; CHAGAS, E. A.; SOUZA, A. G.; LIMA, G. G. B.; RIBEIRO, M. I. G.; CHAGAS, P. C.; SOUZA, O. M.
2019Biometry and vigor of seeds of Myrciaria dubia(Kunth) McVaugh.NASCIMENTO, C. R. do; CHAGAS, E. A.; SMIDERLE, O. J.; SOUZA, A. de A.; CHAGAS, P. C.
2015Biospeckle as Tool Auxiliary in Evaluation Dormancy Overcoming Araçá-Boi Seeds.MOURA, M. L. S.; CHAGAS, E. A.; FARIAS, E. E.; VILACA, R.; MOURA, E. A.; CHAGAS, P. C.
2015Biospeckle as Tool Auxiliary in Evaluation Dormancy Overcoming Araçá-Boi Seeds.MOURA, M. L. S.; CHAGAS, E. A.; FARIAS, E. E.; VILACA, R.; MOURA, E. A. de; CHAGAS, P. C.
2015Biotechnological valorization of Myrciaria Dubia of Nothern Amazon.SOUSA, R. de C. P. de; CHAGAS, E. A.; MELO FILHO, A. A.; GUIMARÃES, P. V. P.; SMIDERLE, O. J.; BACELAR-LIMA. C. G.
2018Cadeia de produção do camu-camu (myrciaria dubia (kunth) mc Vaugh): o caso das regiões produtoras de Loreto e Ucayali na Amazônia Peruana.SANTOS, R. M. B. dos; CHAGAS, P. C.; VIEIRA, J. H. de M.; CHAGAS, E. A.; PANDURO, M. H. P.; BARDALES-LOZANO, R. M.; ABANTO-RODRIGUEZ, C.
2021Callus induction and pro-embryogenic mass formation in Myrciaria dubia, an important medicinal and nutritional plant.ARAÚJO, M. da C. da R.; CHAGAS, E. A.; VENDRAME, W.; RIBEIRO, M. I. G.; MOURA, E. A. de; TAVEIRA, D. L. L.; CHAGAS, P. C.; GRIGIO, M. L.
2023Camu-Camu Flour Processed in Conventional Oven and Solar Dryer: Quality Product and Accessible Low Technology Products as an Opportunity to Family Agriculture.GUIMARÃES, P. V. P.; DURIGAN, M. F. B.; CHAGAS, E. A.; GRIGIO, M. L.; SILVA, T. I. N. da; M. FILHO, A. A. de; MARQUES, C. S.; MATTIONI, J. A. M.
2019Camu-camu Root Distribution under Different Nitrogen and Potassium Doses through Drip Fertigation.MELO, V. F. de; CHAGAS, E. A.; SIQUEIRA, R. H. da S.; MESQUITA, O. S.; ALMEIDA, L. F. P. de; ROSSONI, D. F.; CHAGAS, P. C.; ABANTO-RODRÍGUEZ, C.
2013Capacidad de enraizamiento de plantas matrices promisorias de Myrciaria dubia en cámaras de subirrigación.RODRIGUES, C. A.; CHAGAS, E. A.; SANCHEZ-CHOY, J.; SANTOS, V. A. dos; LOZANO, R. M. B.; RIOS, G. S.
2014Caracterização anatômica e citométrica em biribazeiro (Rollinia mucosa [Jacq.]).SOARES, J. D. R.; DIAS, G. de M. G.; RODRIGUES, F. A.; PASQUAL, M.; CHAGAS, E. A.
2012Caracterização anatômica em folhas de Platonia Insignus Mart. (Clusiaceae).GOMES, A. R.; DIAS, G. de M. G.; SOARES, J. D. R.; RODRIGUES, F. A.; PASQUAL, M.; CHAGAS, E. A.
2012Caracterização biométrica e química de frutos de populações de camu-camu, Caracaraí, Roraima.TADEU, M. H.; SILVA, K. N.; ALVES, J. K. B.; CHAGAS, E. A.; BACELAR-LIMA, C. G.; LOZANO, R. M. B.
2012Caracterização biométrica e química de frutos de populações de camu-camu, Caracaraí, Roraima/RR - Brasil.ALVES, J. K. B.; BACELAR-LIMA, C. G.; CHAGAS, E. A.; LOZANO, R. B.; RIBEIRO, I. G.; VILENA, J. de O.
2015Caracterização centesimal e compostos bioativos de frutos de camu-camu em diferentes estádios de maturação.CHAGAS, E. A.; GRIGIO, M. L.; DURIGAN, M. F. B.; FUJITA, E.; VIEITES, R. L.