Navegando por Autor COLDEBELLA, A.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2012Marcadores moleculares para características produtivas em frangos de corte.PEIXOTO, J. de O.; COLDEBELLA, A.; JAENISCH, F. R. F.; TESSMANN, A. L.; RIBEIRO, J. B.; FORNARI, M. B.; MARCHESI, J. A. P.; NEIS, K. L.; FONGARO, G.; PERI, E.; LEDUR, M. C.
2016Meat and fat deposition in Moura crossbred pigs slaughtered between 22 and 130 kg.OLIVEIRA, E. A. de; BERTOL, T. M.; FIGUEIREDO, E. A. P. de; COLDEBELLA, A.; VIEIRA, M. S.; WARPECHOWSKI, M. B.
2015Meat quality and cut yield of pigs slaughtered over 100kg live weight.BERTOL, T. M.; OLIVEIRA, E. A.; COLDEBELLA, A.; KAWSKI, V. L.; SCANDOLERA, A. J.; WARPECHOWSKI, M. B.
2017Medida da corrente elétrica de frequência hídrica no cérebro de frangos para fins de insensibilização.SATO, D.; COSTA, E. X.; SCHEUERMANN, G. N.; COLDEBELLA, A.; ROSA, P. S.; CARON, L.
2012Medidas morfológicas em função do peso e da idade da ave, por meio de imagens.ABREU, P. G. de; ABREU, V. M. N.; COLDEBELLA, A.; HASSEMER, M. J.; TOMAZELLI, I. L.
2011Metodologia de determinação do pH da temperatura da cama de aviário em tempo real.ABREU, V. M. N.; ABREU, P. G. de; COLDEBELLA, A.; CONCEIÇÃO, V da; CHINI, A.
2015Método expedito para determinação do diâmetro geométrico médio das partículas do milho moído.ZANOTTO, D. L.; LUDKE, J. V.; COLDEBELLA, A.; BERTOL, T. M.; CUNHA JUNIOR, A.
2015Métodos de apanha de frangos.ABREU, P. G. de; COLDEBELLA, A.; ROSA, P. S.; FONSECA, F. M. da; MARIUSSI, A. C.; PERON, I. D.
2015Microbial culture collection at Embrapa swine and poultry: promoting basic research on thermophilic campylobacter in chicken meat.VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; DUARTE, S. C.; COLDEBELLA, A.; BESSA, M. C.; KLEIN, C. S.
2022Microbiological quality of pig carcasses in a slaughterhouse under risk-based inspection system.CAVALHEIRO, L. G.; GENÉ, L. A.; COLDEBELLA, A.; KICH, J. D.; RUIZ, V. L. de A.
2022Microbiological quality of pig carcasses in a slaughterhouse under risk-based inspection system.CAVALHEIRO, L. G.; GENÉ, L. A.; COLDEBELLA, A.; KICH, J. D.; RUIZ, V. L. de A.
2014Microscopic lesions after challenge with two Brazilian avian infectious bronchitis variants.MORES, M. A. Z.; OKINO, C. H.; MONTASSIER, H. J.; MATTOS, G. L. M.; BRENTANO, L.; COLDEBELLA, A.; ESTEVES, P. A.; TREVISOL, I. M.
2022Microscopy as a tool of performance evaluation in a nitrification tank of a Modified Ludzack Ettinger process treating swine wastewater.MOTA, S. C. A.; TEIXEIRA, E. G.; ANTES, F. G.; STEINMETZ, R. L. R.; COLDEBELLA, A.; KUNZ, A.
2020Modelagem da emissão de dióxido de carbono na produção de frangos de corte.HENN, J. D.; KESSLER, A. de M.; RIBEIRO, A. M. L.; COLDEBELLA, A.; BOCKOR, L.; BORILLE, R.
2013Modelo matemático para estimar a produção de dejetos, nitrogênio total e fósforo, na produção de suínos.OLIVEIRA, P. A. V. de; TAVARES, J. M. R. T.; COLDEBELLA, A.
2005Modelos de regressão para determinar a estabilização da variabilidade de dados de energia metabolizábel em aves.COLDEBELLA, A.; AVILA, V. S. de; BRUM, P. A. R. de; BARIONI JUNIOR, W.; PAULA, A.
2005Modelos de regressão para determinar a estabilização da variabilidade de dados de energia metabolizábel em aves.COLDEBELLA, A.; AVILA, V. S. de; BRUM, P. A. R. de; BARIONI JUNIOR, W.; PAULA, A.
2016Modelos não lineares para estimação do consumo de água e produção de dejeto em granjas comerciais de suínos.TAVARES, J. M. R.; SILVA, D.; COLDEBELLA, A.; BELLI FILHO, P. B.; OLIVEIRA, P. A. V. de
2019Modernização da inspeção higiênico sanitária da carne de aves no Brasil.FRANKE, M. R.; CARON, L.; DUARTE, S. C.; COLDEBELLA, A.; ALBUQUERQUE, E. R.
2019Modernização da inspeção higiênico-sanitária da carne de aves no Brasil.CARON, L.; COLDEBELLA, A.; DUARTE, S. C.; ALBUQUERQUE, E. R.