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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2021 | Redução de Salmonella Heidelberg em frangos pelo uso de bacteriófagos. | VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; FONSECA, F. M. da; MORES, M. A. Z.; COLDEBELLA, A. |
2013 | Redução do consumo de água e da produção de dejetos na suinocultura ? um caminho para a sustentabilidade. | TAVARES, J. M. R.; BELLI FILHO, P.; COLDEBELLA, A.; AMORIM, B. N.; OLIVEIRA, P. A. V. de |
2011 | Rendimento de carcaça, partes e gordura abdominal de frangos de corte criados em cinco diferentes materiais de cama. | ABREU, V. M. N.; ABREU, P. G. de; COLDEBELLA, A.; JAENISCH, F. R. F.; HASSEMER, M. J.; CESTONARO, T |
2017 | Reports of Brazilian federal meat inspection system in swine slaughterhouses. | COLDEBELLA, A.; KICH, J. D.; ALBUQUERQUE, E. R.; BUOSI, R. J. |
2014 | Reproductive performance of sows of conventional and alternative genotypes in current production systems. | FIGUEIREDO, E. A. P. de; DALLA COSTA, O. A.; COLDEBELLA, A.; BERTOL, T. M.; LIMA, G. J. M. M. de |
2021 | Resistência antimicrobiana em isolados de Salmonella spp. de carcaça suína. | MONTES, J. H.; SOUZA, A. I. A.; COLDEBELLA, A.; KICH, J. D. |
2012 | Reuse of litter in poultry production: a food safety and avian health approach. | SILVA, V. S.; RECH, D. V.; TREVISOL, I. M.; KRAMER, B.; ESTEVES, P. A.; JAENISCH, F. R. F.; KLEIN, T. A. P.; VAZ, C. S. L.; CARON, L.; SCHIOCHET, M. F.; PANDOLFI, J. R. C.; COLDEBELLA, A.; MORES, M. A. Z. |
2012 | Rosemary extract and celery powder as natural agents to enhance the quality in colonial salami with different maturation times. | BERTOL, T. M.; FIORENTINI, A. M.; SANTOS, M. J. H. dos; SAWITZKI, A. M.; KAWSKI, V. L.; AGNES, I. B. L.; COATA, C, D.; COLDEBELLA, A.; LOPES, L. dos S. |
2017 | Seroprevalence of brucella spp, lepstospira spp and toxoplasma gondii in wild board (sus scrofa) from southern Brazil. | TREVISOL, I. M.; KRAMER, B.; COLDEBELLA, A.; SILVA, V. S. |
2017 | Seroprevalence of hepatitis e virus (HEV) in domestic non-commercial pigs reared in small-scale farms and wild boar in south of Brazil. | SILVA, V. S.; LOPES, K. G. S.; BERTANI, G. R.; OLIVEIRA FILHO, E. F. de; TREVISOL, I. M.; KRAMER, B.; COLDEBELLA, A.; GIL, L. H. V. G. |
2012 | Simulation of intervention models for the control of Salmonella sp. | SCHWARZ, P.; COLDEBELLA, A.; CALVEYRA, J.; KICH, J. D.; HERTZ, A.; CARDOSO, M. |
2012 | Study of the pathogenesis and development of diagnostic methods and control of pneumonic pasteurellosis in pigs. | MORES, N.; MORES, M. A. Z.; OLIVEIRA FILHO, J. X.; KLEIN, C. S.; CARON, L.; COLDEBELLA, A.; REBELATTO, R.; SLUSZZ, T.; GUEDES, R. M. C.; ALBERTON, G. C.; DUTRA, V.; MORENO, A. H.; SOBESTIANSKY, J; MATOS, M. P. C.; BARCELLOS, D. S. N. |
2020 | Survey of campylobacter in foods implicated in foodborne diseases in Southern Brazil. | BESSA, M. J.; HAAS, S.; RAMOS, S. C.; ROCHA, R.; RECH, D. V.; REBELATTO, R.; DUARTE, S. C.; COLDEBELLA, A.; VAZ, C. S. L. |
2015 | Survival of campylobacter coli in chicken samples at refrigeration temperature. | VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; DUARTE, S. C.; COLDEBELLA, A.; BESSA, M. C. |
2017 | Swine carcasses classified by degree of exudation and marbling content. | BERTOL, T. M.; COLDEBELLA, A.; SANTOS FILHO, J. I. dos; GUIDONI, A. L. |
2016 | Teores de umidade e proteína nos cortes de frangos: necessidade de rever a legislação? | SCHEUERMANN, G. N.; COLDEBELLA, A.; CARON, L. |
2016 | The environmental consequences of feeding growing-finishing pigs with reduced dietary nutrient levels. | MONTEIRO, A. N. T. R.; BERTOL, T. M.; OLIVEIRA, P. A. V. de; COLDEBELLA, A.; KESSLER, A. de; DOURMAD, J. Y. |
2016 | The evaluation of bone composition and carcass quality traits on back fracture in pigs stunned using electrical system. | DALLA COSTA, F. A.; DALLA COSTA, O. A.; LIMA, G. J. M. M. de; COLDEBELLA, A.; GUIDONI, A. L.; RENUNCIO, E.; HOLDEFER, A. C.; LORENZETTI, A. M. |
2016 | The role of combinations between fasting intervals and lairage times on pigs welfare, stomach content and carcass and meat quality. | DALLA COSTA, F. A.; DALLA COSTA, O. A.; COLDEBELLA, A.; GUIDONI, A. L.; BODANESE, E.; HOLDEFER, A. C.; LORENZETTI, A. M. |
2017 | Thermal comfort conditions during broiler transport. | ABREU, P. G. de; FEDDERN, V.; COLDEBELLA, A.; RIGO. P. P. |