Navegando por Autor CONEGLIAN, R. C. C.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2010Determination of time exposure to ethanol for reducing astringency of persimmon 'Mikado' (Diospyros kaki) for minimally processing.NEVES JUNIOR, A. C. V.; SOARES, A. G.; FREITAS, D. G. C.; ALENCAR, C. A.; FONSECA, M. J. O.; CONEGLIAN, R. C. C.
2016Efeito do processamento mínimo sobre a qualidade de uvas cultivar sweet celebration.PEREIRA, B. R.; SOARES, A. G.; CONEGLIAN, R. C. C.; BARBOZA, H. T. G.; FONSECA, M. J. de O.
2019Efeitos da aplicação do etileno exógeno em tomates em cachos proveniente do sistema de produção sustentável.SILVA, M. P. da; SOARES, A. G.; BARBOZA, H. T. G.; CONEGLIAN, R. C. C.
2010Physical and sensory characterization of edible coatings applied to persimmon 'Mikado' (Diospyros kaki) minimally processed.NEVES JUNIOR, A. C. V.; SOARES, A. G.; FREITAS, D. G. C.; BARREIRA, F. R.; MIRANDA, A. F. M.; CONEGLIAN, R. C. C.; FONSECA, M. J. O.
2020Prolongamento da vida útil de chicória orgânica acondicionada em diferentes embalagens e refrigeração.RIBEIRO, S. A.; SILVA, B. C. da; PERRUT, J. E.; CONEGLIAN, R. C. C.; ANTUNES, L. F. de S.; CORREIA, M. E. F.
2010Qualidade de caqui minimamente processado associado ao revestimento com filmes comestíveis.FREITAS, D. G. C.; NEVES JUNIOR, A. C. V.; SOARES, A. G.; FONSECA, M. J. O.; CONEGLIAN, R. C. C.; MIRANDA, A. F. M.
2018Quality of purple passion fruit grown under organic and conventional management systems for industry usageSILVA, L. R. da; RIBEIRO, S. A.; CONEGLIAN, R. C. C.; ROSA, R. C. C.; BARBOSA, M. I. M. J.; MORAIS, L. A. S. de
2012Starch edible coating of papaya: effect on sensory characteristics.CASTRICINI, A.; CONEGLIAN, R. C. C.; DELIZA, R.