Navegando por Autor DELIZA, R.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2014Quality assessment of soy milk: RR® event traceability, detection of Salmonella Enteritidis and sensory analysis.SANTOS, A. M. dos; LIMA, I.; DEL AGUILA, E. M.; COSTA, S. D. de O.; PENTEADO, A. L.; STEPHAN, M. P.; TORREZAN, R.; DELIZA, R.; OLIVEIRA, E. M. M.; PASCHOALIN, V. M. F.
2014Quality assessment of soy milk: RR® event traceability, detection of Salmonella enteritidis and sensory analysis.MATOS, A.; DEL AGUILA, E. M.; COSTA, S. D. O.; PENTEADO, A. L.; PENTEADO, M. S.; TORREZAN, R.; DELIZA, R.; OLIVEIRA, E. M. M.; PASCHOALIN, V. M. F.
2016Recommendations for gradual sugar reduction in probiotic chocolate-flavoured milk.OLIVEIRA, D. C. R. de; DELIZA, R.; REIS, F. R.; ROSENTHAL, A.; GIMÉNEZ, A.; ARES, G.
1999Revisão: tecnologias não convencionais e o impacto no comportamento do consumidor.COSTA, M. C. da; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2006Seleção de genótipos de milho mais promissores para o consumo in natura.OLIVEIRA JUNIOR, L. F.; DELIZA, R.; BRESSAN-SMITH, R.; PEREIRA, M. G.; CHIQUIERE, T. B.
2019Sensory Characterization And The Effect Of Chicken Hamburger Added Of Functional Ingredient On The Food Intake Of Eutrophic Women.CÓCARO, E. S.; OLIVEIRA, J. S.; MENDES, N. P.; ALFENAS, R. C. G.; BENEVENUTO JÚNIOR, A. A.; DELIZA, R.
2013Sensory characterization of high pressure treated low salted cooked ham using the Check-All-That-Apply (CATA) methodology.ALVES, N.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2011Sensory perception of tropical honeys by Spanish consumers, using free choice profile.VIT, P.; SANCHO, T.; PASCUAL, A.; DELIZA, R.
2013Sensory profiling and acceptance of maturated nelore (Bos Indicus) beef using Check-All-That-Apply question.CABRAL NETO, O.; ROSENTHAL, A.; LEAL JUNIOR, W. F.; DELIZA, R.; ARES, G.; GASPAR, A.
2008Sensory profiling and external preference mapping of coffee beverages with different levels of defective beans.DELIZA, R.; MARTINELI, M.; FARAH, A.
2013Sensory shelf life estimation of an instant soy-coffee beverage by survival analysis.FELBERG, I.; DELIZA, R.; ESTEVES, T.; HOUGH, G.; FARAH, A.; OLIVEIRA, D. R.; SOUZA, A. L.; DONANGELO, C. M.
2013Soybean: better taste for higher consumer acceptability.DELIZA, R.
2012Starch edible coating of papaya: effect on sensory characteristics.CASTRICINI, A.; CONEGLIAN, R. C. C.; DELIZA, R.
2017Sugar reduction in fruit nectar: comparison of children and adults's perception.LIMA, M.; AIRES, G.; DELIZA, R.
2008The Brazilian consumer's understanding and perceptions of organic vegetables: a Focus Group approach.SOARES, L. L. S.; DELIZA, R.; OLIVEIRA, S. P.
2015The use of just about right scale to define texture in gabiroba jams. IGODOY, R. C. B. de; JESUS, A. M. F.; AZEREDO, H. M. C. de; MAGALHAES, H. C. R.; MAZZA, C. A. da S.; GARRUTI, D. dos S.; DELIZA, R.
2003Tradução e validação para a língua portuguesa de questionário utilizado em estudos de consumidor.DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.; COSTA, M. C. da
2012Understanding sensory information of Melipona favosa pot-honey.PASCUAL-MATÉ, A.; SANCHO, M. T.; FERNÁNDEZ-MUIÑO, M. A.; DELIZA, R.; VIT, P.
2013Using comment analysis to describe sensory attributes of probiotic yogurts.CRUZ, A.; CASTRO, W.; FARIA, J.; BOLINI, H.; DELIZA, R.
2013Using completion test to estimate price levels for frozen hamburger.VIANA, M. M.; TRINDADE, M. A.; SILVA, V. L. S.; DELIZA, R.