Navegando por Autor FARAH, A.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2013Preference test to select different species and genotypes of passion fruit for juice formulation.MAMEDE, A. M. G. N.; FARAH, A.; SOARES, A. G.; FREITAS, D. G. C.; OLIVEIRA, E. J.
2008Sensory profiling and external preference mapping of coffee beverages with different levels of defective beans.DELIZA, R.; MARTINELI, M.; FARAH, A.
2013Sensory shelf life estimation of an instant soy-coffee beverage by survival analysis.FELBERG, I.; DELIZA, R.; ESTEVES, T.; HOUGH, G.; FARAH, A.; OLIVEIRA, D. R.; SOUZA, A. L.; DONANGELO, C. M.
2016The effect of instant arabica coffee on the viability of lactobacillus acidophilus and bifidobacterium bifidum in a probiotic, lacto-free dessert.DUARTE, G.; FERNANDES, C. O.; LEMOS, M. M.; FELBERG, I.; FARAH, A.
2012Urinary excretion of isoflavones aglicones and metabolites in healthy adults after consumption of a soy-coffee beverage.FELBERG, I.; FARAH, A.; GODOY, R. L. O.; PACHECO, S.; MONTEIRO, M.; CALADO, V.; DONANGELO, C. M.
2012Utilização de ferramentas da bioinformática para desenho de marcadores moleculares para detecção de adulterantes à base de milho em café torrado e moído.FERREIRA, T.; OLIVEIRA, E. M. M.; OLIVEIRA, T. C.; VITÓRIO, F.; LIMA, I. S.; FARAH, A.
2012Validação de marcador molecular para detecção de cevada em café comercial.OLIVEIRA, E. M. M.; FERREIRA, T.; OLIVEIRA, T. C.; LIMA, I. S.; VITÓRIO, F.; FARAH, A.
2012Validation of molecular marker for detection of barley in commercial coffee.OLIVEIRA, E. M. M.; FERREIRA, T.; OLIVEIRA, T. C.; LIMA, I. S.; VITÓRIO, F.; FARAH, A.
2010Vida-de-prateleira de mistura em pó para preparo de bebida de soja e café solúvel.FELBERG, I.; DELIZA, R.; FARAH, A.; CALADO, V.; SILVA, A. L. S.; DONANGELO, C. M.