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2013
Calcium partitioning and allocation and blossom-end rot development in tomato plants in response to whole-plant and fruit-specific abscisic acid treatments.
FREITAS, S. T. de
;
McELRONE, A. J.
;
SHACKEL, K. A.
;
MITCHAM, E. J.
2023
Caracterização de acessos de aceroleira (Malpighia emarginata Sessé & Moc. ex DC.) do Banco Ativo de Germoplasma da Embrapa Semiárido.
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
;
CASTRO, J. M. da C. e
;
DEON, M. D. I.
;
NASCIMENTO, T. L. do
;
SILVA, R. de S.
2022
Caracterização e método não destrutivo para a identificação de desordens fisiológicas internas em mangas.
RIBEIRO, T. da S.
;
SANTOS, L. F. dos
;
VILVERT, J. C.
;
ALVES, J. da S.
;
PIRES, B. P. de C
;
FREITAS, S. T. de
2020
Caracterização físico-química de acessos de acerolas do Banco Ativo de Germoplasma da Embrapa Semiárido.
FERREIRA, M. A. R.
;
FERREIRA, I. C.
;
VILVERT, J. C.
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
2017
Caracterização físico-química de doce de umbu em massa e aceitação pelos consumidores.
SANTOS, R. T. dos S. e
;
CERQUEIRA, A. de O.
;
SILVA, D. F. da
;
OLIVEIRA, V. R. de
;
ARAUJO, F. P. de
;
FREITAS, S. T. de
;
AIDAR, S. de T.
;
RYBKA, A. C. P.
;
CASTRO, C. D. P. da C.
;
BIASOTO, A. C. T.
2017
Caracterização físico-química de frutos de umbuzeiro para consumo in natura em dois estádios de maturação.
SILVA, V. P.
;
SANTOS, T. B.
;
FERREIRA, M. A. R.
;
VARJÃO, L. L.
;
OLIVEIRA, V. R. de
;
FREITAS, S. T. de
2015
Central composite rotatable design approach to optimize Italia raisin drying conditions.
RYBKA, A. C. P.
;
FREITAS, S. T. de
;
FIGUEIRETO NETO, A.
;
BIASOTO, A. C. T.
2016
Characteristics of Sauvignon Blanc residue flour from two tropical locations in Brazil.
GUIMARÃES, S. M.
;
CALDEIRA, V. F.
;
FREITAS, S. T. de
;
NASSUR, R. de C. M. R.
2021
Characterization and quantification of postharvest losses of apple fruit stored under commercial conditions.
ARGENTA, L. C.
;
FREITAS, S. T. de
;
MATTHEIS, J. P.
;
VIEIRA, M. J.
;
OGOSHI, C.
2019
Coloração da polpa de acerola obtida sob diferentes formas de processamento.
COELHO, B. E. S.
;
LIMA, M. dos S.
;
RYBKA, A. C. P.
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
2022
Commercial fast-cooling programs for Rosa mango: impacts on fruit quality.
FERREIRA, I. J. S.
;
TURCO, S. H. N.
;
SILVA, R. T.
;
FREITAS, S. T. de
;
COSTA, D. dos S.
2015
Comparison between FT-NIR and Micro-NIR in the evaluation of Acerola fruit quality, using PLS and SVM regression algorithms.
MALEGORI, C.
;
MARQUESM E.
;
AVELAR, M. F. P.
;
FREITAS, S. T. de
;
SOUZA, F. de F.
;
PASQUINI, C.
;
CASIRAGHI, E.
2023
Correlações entre descritores de fruto de aceroleira em diferentes estádios de maturação.
SILVA, R. de S.
;
FREITAS, S. T. de
;
SOUZA, F. de F.
;
VILVERT, J. C.
;
COELHO JÚNIOR, W. P.
;
COELHO, W. C. P.
2019
Crescimento de cajueiro comum sob diferentes substratos e níveis salinos.
SOARES FILHO, A. de A.
;
PESSÔA, U. C. M.
;
MUDO, L. E. D.
;
NOBRE, R. G.
;
FREITAS, S. T. de
2015
Degrane de bagas e escurecimento da ráquis em uva de mesa Sweet Globe sob fertilizações foliares e biorreguladores em pré-colheita.
FERREIRA, M. A. R.
;
NASSUR, R. de C. M. R
;
HAUSEM, L. J. O. de von
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
2017
Degrane de bagas e escurecimento da ráquis em uva de mesa.
FERREIRA, M. A. R.
;
NASSUR, R. de C. M. R.
;
HAUSEN, L. J. de O. von
;
SOUZA, F. de F.
;
FREITAS, S. T. de
2014
Description of sensory profile of tropical wines of guard issued in the Valley of São Francisco, Northeast Brazil.
PADILHA, C. V. da S.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
BRAGARD, L. F. dos S.
;
OLIVEIRA, J. B. de
;
OLIVEIRA, W. P. de
;
CARVALHO, E. S. S. de
;
FREITAS, S. T. de
;
PEREIRA, G. E.
2019
Determinação rápida de parâmetros físico-químicos em vinho tinto utilizando espectrômetro VIS/NIR portátil.
BARRETO, N. S.
;
MARQUES, E. J. N.
;
CARVALHO, E. S. S. de
;
FREITAS, S. T. de
;
BIASOTO, A. C. T.
2015
Determination of sensory descriptors in tropical red wine using visible/near infrared (Vis/NIR) spectroscopy.
BIASOTO, A. C. T.
;
MARQUES, E. J. N.
;
FREITAS, S. T. de
;
NASSUR, R. de C. M. R
;
OLIVEIRAM W, P. de
;
MEDEIROS, E. P. de
2019
Development of an artificial fruit prototype for monitoring mango skin and flesh temperatures during storage and transportation.
VASCONCELOS, O. C. de M.
;
FERREIRA, G. J. B. de C.
;
SILVA, J. de C.
;
MEDEROS, B. J. T.
;
FREITAS, S. T. de