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Ano de publicação
Título
Autor(es)
2016
Perfil sensorial do consumidor de uva-passa na região de João Pessoa - PB.
MOREIRA, R.
;
VIEIRA, D.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, S. T. de
;
SILVA, F.
;
SASSI, K.
2017
Produção e estabilidade de conservação de farinha de acerola desidratada em diferentes temperaturas.
REIS, D. S.
;
FIGUEIREDO NETO, A.
;
FERRAZ, A. de V.
;
FREITAS, S. T. de
2018
Qualidade físico-química de maçãs produzidas no Semiárido brasileiro e armazenadas em ambiente refrigerad.
MOURA, N. R.
;
SANTOS, T. B.
;
FERREIRA, M. A. R.
;
PASSOS, T. O.
;
LOPES, P. R. C.
;
FREITAS, S. T. de
2017
Qualidade físico-química e características biométricas de frutos de umbuzeiro do Banco de Germoplasma da Embrapa Semiárido.
MOURA, N. R.
;
FERREIRA, M. A. R.
;
PASSOS, T. O.
;
LIMA, A. S.
;
CASTRO, C. D. P. da C.
;
RYBKA, A. C. P.
;
OLIVEIRA, V. R. de
;
FREITAS, S. T. de
2015
Qualidade pós-colheita de genótipos de aceroleira do banco ativo de germoplasma da Embrapa Semiárido.
FREITAS, S. T. de
;
SOUZA, F. de F.
2013
Quality of pitaya fruit (Hylocereus undatus) as influenced by storage temperature and packaging
FREITAS, S. T. de
;
MITCHAM, E. J.
2012
Quality of pitaya fruit (Hylocereus undatus) as influenced by storage temperature and packaging.
FREITAS, S. T. de
;
MITCHAM, E. J.
2015
Quality parameters evaluation in Tommy Atkins mango using a handheld ultra-compact near infrared spectrometer.
MARQUES, E. J. N.
;
FREITAS, S. T. de
;
PASQUINI, C.
;
PIMENTEL, M. F.
2015
Rapid and environmentally friendly wine analysis using Vis/NIR Spectroscopy and Support Vector Machine regression.
MARQUES, E. J. N.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, S. T. de
;
MENEZES, T. R. de
;
PEREIRA, G. E.
;
NASSUR, R. de C. M. R.
;
MEDEIROS, E. P. de
2015
Rapid and environmentally friendly wine analysis using Vis/NIR Spectroscopy and Support Vector Machine regression.
MARQUES, E. J. N.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, S. T. de
;
MENEZES, T. R. de
;
PEREIRA, G. E.
;
NASSUR, R. de C. M. R.
;
MEDEIROS, E. P. de
2013
Role of cell wall on tomato fruit susceptibility to calcium deficiency disorder
FREITAS, S. T. de
;
HANDA, A. K.
;
MITCHAM, E. J.
2015
Selection of NIR wavelengths from hyperspectral imaging data for the quality evaluation of acerola fruit.
MALEGORI, C.
;
GOWEN, A.
;
MARQUES, E.
;
AVELAR, M. F. P.
;
FREITAS, S. T. de
;
PASQUINI, C.
;
CASIRAGHI, E.
2016
Seleção de clones de aceroleira por meio de técnicas multivariadas aplicadas a características físico-químicas de frutos.
SOUZA, F. de F.
;
NASCIMENTO, T. L. DO
;
FREITAS, S. T. de
;
DEON, M. D.
;
CASTRO, J. M. da C. e
2016
Tecnologia pós-colheita para acerolas da variedade Junco.
NASCIMENTO, P. H. D.
;
SILVA, D. S.
;
FERREIRA, M. A. R.
;
RIBEIRO, B. S.
;
FREITAS, S. T. de
2017
Thermal environment of table grape packing houses in the São Francisco Valley.
VASCONCELOS, O.
;
TURCO, S. H. N.
;
DACANAL, C.
;
LUZ, S.
;
FREITAS, S. T. de
2017
Transcriptome approach to understand the potential mechanisms inhibiting or triggering blossom-end rot development in tomato fruit in response to plant growth regulators.
FREITAS, S. T. de
;
MARTINELLI, F.
;
FENG, B.
;
REITZ, N. F.
;
MITCHAM, E. J.
2015
A transcriptome approach towards understanding the development of ripening capacity in Bartlett pears (Pyrus communis L.).
NHAM, N. T.
;
FREITAS, S. T. de
;
MACNISH, A. J.
;
CARR, K. M.
;
KIETIKUL, T.
;
GUILATCO, A. J.
;
JIANG, C.-Z.
;
ZAKHAROV, F.
;
MITCHAM, E. J.
2012
Uso do 1-metilciclopropeno para a preservação da qualidade pós-colheita de mangas Ataulfo.
FREITAS, S. T. de
;
LIMA, M. A. C. de
;
TRINDADE, D. C. G. da
;
ROSATTI, S. R.
;
ANGELIS, F. de
2016
Uva-passa: uma revisão de literatura.
MENDONÇA, S. de L. R. de
;
VIEIRA, D. M.
;
MOREIRA, R. T.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, S. T. de
;
RYBKA, A. C. P.
2016
Vitamin C distribution in acerola fruit by near infrared hyperspectral imaging.
MALEGORI, C.
;
GRASSI, S.
;
MARQUES, E. J. N.
;
FREITAS, S. T. de
;
CASIRAGHI, E.