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Autor(es)
2017
Caracterização das passifloras silvestres do cerrado brasileiro a partir do seu perfil de compostos voláteis.
MAMEDE, A. M. G. N.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
SOARES, A. G.
;
FREITAS, S. P.
2019
Carboxymethyl cellulose and sodium alginate edible coating to preserve the quality of strawberry.
SILVEIRA, M. F. da
;
COMETTANT-RABANAL, R.
;
SOARES, A. G.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
CABRAL, L. M. C.
2017
Characterization of pulp powder of Murici (Byrsonima crassifolia (L.) Kunth and verbascifolia (L.) DC.) and Taperebá (Spondias mombin) for use as functional food.
OLIVEIRA, T.
;
SOUZA, V. R. de
;
MONTENEGRO, J.
;
ABREU, J. P. de
;
FRAUCHES, N.
;
TEODORO, A. J.
;
FREITAS-SILVA, O.
2018
Chemical properties from coffee parchment generated by moist and dry coffee pulping.
COELHO, C. C. de S.
;
PACHECO, S.
;
GODOY, R. L. de O.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
CABRAL, L. M. C.
2014
Colorimetric change of assai (Euterpe oleracea Mart.) after preservation and thermal processing of the fruit.
BEZERRA, V.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
OLIVEIRA, A.
;
CABRAL, L.
;
DAMASCENO, L.
2017
Composição de polpas de açaí integrais liofilizadas, após tratamentos de cloração, de branqueamento e de ozonização aquosa de frutos.
BEZERRA, V. S.
;
DAMASCENO, L. F.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
CABRAL, L. M. C.
2023
Composição nutricional de amêndoas e do óleo.
SOUZA, J. M. L. de
;
VASCONCELOS, M. A. M. de
;
FREITAS-SILVA, O.
;
CARTAXO, C. B. da C.
2016
Desenvolvimento de método por CLUE-EM-EM para detecção de adulterantes em café.
MARTINS, V. C.
;
GODOY, R. L. de O.
;
GOUVÊA, A. C. M. S.
;
SANTIAGO, M. C. P. de A.
;
COUTO, C. C.
;
FREITAS-SILVA, O.
2008
Detection of aflatoxigenic filamentous fungi by PCR.
PORTO, H.
;
OLIVEIRA, E. M. M.
;
MATOS, A.
;
CUNHA, F. Q. da
;
FREITAS-SILVA, O.
2023
Diagnóstico dos sistemas de cultivo de banana D’Angola, em assentamentos de reforma agrária, em Acrelândia-AC, com foco nas etapas de colheita e pós-colheita.
SOARES, A. G.
;
FREIRE JUNIOR, M.
;
ALVARES, V. de S.
;
NASCIMENTO, G. C. do
;
LESSA, L. S.
;
MELO, J. V. de
;
FREITAS-SILVA, O.
;
SELHORST, P. O.
2019
Edible starch-based coating reinforced with cellulose nanocrystals to improve shelf-life of fresh strawberries.
COELHO, C. C. de S.
;
PEREIRA, A. da S.
;
SOARES, V. G.
;
BARBOZA, H. T. G.
;
SILVA, J. P. L. da
;
FREITAS-SILVA, O.
;
CABRAL, L. M. C.
2015
Efeito dos níveis de torra na cor e no rendimento da extração de DNA em cafés.
MAMEDE, A. M. G. N.
;
PEREIRA, M. da S. G.
;
SANTOS, T. F. dos
;
OLIVEIRA, T. C. de
;
LIMA, I. S. de
;
MORAIS, A. C. F. de
;
SOUZA, A. M. de
;
FREITAS-SILVA, O.
;
OLIVEIRA, E. M. M.
2014
Effect of aqueous ozone to control fungal postharvest diseases of strawberrry.
COELHO, C. C. de S.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
CAMPOS, R. da S.
;
PEREIRA, M. da SILVA GOMES
;
CABRAL, L. M. C.
2017
Effect of coffee extracts submitted at different roasting levels on human prostate cancer cell line(DU-145).
GUIMARAES, D. de A. B.
;
SILVA, N. J. de A.
;
BOQUIMPANI, B.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
TEODORO, A. J.
2017
Effect of ozone treatment in wheat quality of whole grain wheat flour.
MIRANDA, M. Z. de
;
GALDEANO, M. C.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
TATSCH, P. O.
2017
Effect of ozone treatment in wheat quality of whole grain wheat flour.
MIRANDA, M. Z. de
;
GALDEANO, M. C.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
TATSCH, P. O.
2015
Eficiência de branqueamento, cloração e ozonização em frutos de açaí inoculados com Listeria monocytogenes.
BEZERRA, V. S.
;
WALTER, E. H. M.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
SMITH, V. DE O.
;
COSTA, S. D. de O.
;
CABRAL, L. M. C.
2013
Evaluation of aflatoxins degradation submitted to high hydrostatic pressure.
SOUZA, M. L. M.
;
TORREZAN, R.
;
TEIXEIRA, A. S.
;
CASTRO, I. M.
;
LEAL JUNIOR, W. F.
;
FREITAS-SILVA, O.
2020
Fruit-based drink sensory, physicochemical, and antioxidant properties in the Amazon region: Murici (Byrsonima crassifolia (L.) Kunth and verbascifolia (L.) DC) and tapereba (Spondia mombin).
SOUZA, V. R. de
;
ANICETO A.
;
ABREU, J. P.
;
MONTENEGRO, J.
;
BOQUIMPANI, B.
;
JESUZ, B. A. de
;
CAMPOS, M. de B. E.
;
MARCELLINI, P. S.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
CADENA, R.
;
TEODORO, A. J.
2023
Fungos e micotoxinas: estratégias de controle.
RIBEIRO, M. do S.
;
GONCALVES, R. C.
;
ALVARES, V. de S.
;
DIAS, J. do S. A.
;
ABREU, L. F.
;
SCHURT, D. A.
;
PRIMO, H. E. de L.
;
FREITAS-SILVA, O.