Navegando por Autor GUERRA, C. C.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2015Quantificação de fenóis bioativos para seleção de uvas com alto valor nutracêutico.FORESTI, A.; SILVA, L. F. da; RITSCHEL, P. S.; GUERRA, C. C.
2015Quantificação de fenóis bioativos para seleção de uvas com alto valor nutracêutico.FORESTI, A.; SILVA, L. F. da; GUERRA, C. C.; RITSCHEL, P. S.
2011Relações hídricas, rendimento e compostos fenólicos de uvas Cabernet Sauvignon em três tipos de solo.CHAVARRIA, G.; BERGAMASCHI, H.; SILVA, L. C. da; SANTOS, H. P. dos; MANDELLI, F.; GUERRA, C. C.; FLORES, C. A.; TONIETTO, J.
2008Resposta bioclimática e caracterização agronômica da Cabernet Sauvignon na Região dos Campos de Cima da Serra, Rio Grande do Sul.TONIETTO, J.; MANDELLI, F.; ZANUS, M. C.; GUERRA, C. C.; ZANCAN, C.; PIAZZA, M. M.
2007Rootstock effects on quality of wines produced under tropical climate in Northest Brazil.PEREIRA, G. E.; SOARES, J. M.; ALENCAR, Y. C. L. de; GUERRA, C. C.; LIRA, M. M. P.; LIMA, M. V. D. de; SANTOS, J. de O.
2010Sensorial characteristics of tropical wines.GUERRA, C. C.; PEREIRA, G. E.; ZANUS, M. C.
2018Sensory, olfactometry and comprehensive two-dimension algas chromatography analyses as appropriate tools to characterize the effects of vine management on wine aromaNICOLLI, K. P.; BIASOTO, A. C. T.; SOUZA-SILVA, E. A.; GUERRA, C. C.; SANTOS, H. P. dos; WELKE, J. E.; ZINI, C. A.
2017Solid cation exchange phase to remove interfering anthocyanins in the analysis of other bioactive phenols in red wine.SILVA, L. F. da; GUERRA, C. C.; KLEIN, D.; BERGOLD, A. M.
2008Técnicas de manejo e vinificação em condições de clima tropical.PEREIRA, G. E.; CAMARGO, U. de A.; GUERRA, C. C.; BASSOI, L. H.
2008Técnicas de manejo e vinificação em condições de clima tropical.PEREIRA, G. E.; CAMARGO, U. de A.; GUERRA, C. C.; BASSOI, L. H.
2014The Effect of Viticultural Climate on Red and White Wine Typicity - Characterization in Ibero-American grape-growing regionsTONIETTO, J.; SOTES RUIZ, V.; ZANUS, M. C.; MONTES, C.; ULIARTE, E. M.; BRUNO, L. A.; CLIMACO, P.; PENA, A.; GUERRA, C. C.; CATANIA, C. D.; KOHLBERG, E. K.; PEREIRA, G. E.; RICARDO-DA-SILVA, J.-M.; RAGOUT, J. V.; NAVARRO, L. V.; LAUREANO, O.; DE CASTRO, R.; DEL MONTE, R. F.; DEL MONTE, S. A.; GOMEZ-MIGUEL, V.; CARBONNEAU, A.
2009Total phenolic content in base wine for high quality sparkling - is there an optimal point?ZANUS, M. C.; ZORZAN, C.; POLI, J.; GUERRA, C. C.
2017Validation of a chromatographic method to routine analysis of transresveratrol and quercetin in red wines.SILVA, L. F. da; GUERRA, C. C.; CZERMAINSKI, A. B. C.; FERRARI, L.; BERGOLD, A. M.
2016Verification of the selectivity of a liquid chromatography method for determination of stilbenes and flavonols in red wines by mass spectrometry.SILVA, L. F. da; GUERRA, C. C.; FORESTI, A.; BERGOLD, A. M.
2015Vinho frisante, desenvolvimento de um produto a partir de variedades de Lambrusco cultivadas na Campanha Gaúcha.MULLER, R. E.; MANFROI, V.; GUERRA, C. C.
2007Vinhos finos brasileiros: qualidade, competitividade e perspectivas mercadológicas.GUERRA, C. C.
2018Vinhos tropicais do semiárido do Brasil: desvendando o potencial vitivinícola desta nova fronteira geográfica do vinho.PEREIRA, G. E.; GUERRA, C. C.; AMORIM, F. M. de; NASCIMENTO, A. M. de S.; SOUZA, J. F. de; LIMA, L. L. de A.; LIMA, M. dos S.; PADILHA, C. V. da S.; PROTAS, J. F. da S.; ZANUS, M. C.; TONIETTO, J.
2006Vinhos tropicais: novo paradigma enológico e mercadológico.GUERRA, C. C.; PEREIRA, G. E.; LIMA, M. V.; LIRA, M. M. P.
2006Vinhos tropicais: novo paradigma enológico e mercadológico.GUERRA, C. C.; PEREIRA, G. E.; LIMA, M. V.; LIRA, M. M. P.
2020Vins tropicaux de la région semi-aride du Brésil.PEREIRA, G. E.; GUERRA, C. C.; AMORIM, F. M. de; NASCIMENTO, A. M. DE S.; SOUZA, J. F. DE; LIMA, L. L. DE A.; LIMA, M. DOS S.; PADILHA, C. V. S.; PROTAS, J. F. da S.; ZANUS, M. C.; TONIETTO, J.