Navegando por Autor KICH, J. D.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 60 a 79 de 101 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2022Meio ambiente.KICH, J. D.; GRESSLER, V.; STEINMETZ, R. L. R.; REBELATTO, R.
2022Microbiological quality of pig carcasses in a slaughterhouse under risk-based inspection system.CAVALHEIRO, L. G.; GENÉ, L. A.; COLDEBELLA, A.; KICH, J. D.; RUIZ, V. L. de A.
2022Microbiological quality of pig carcasses in a slaughterhouse under risk-based inspection system.CAVALHEIRO, L. G.; GENÉ, L. A.; COLDEBELLA, A.; KICH, J. D.; RUIZ, V. L. de A.
2019Modernização da inspeção sanitária em abatedouros suínos: inspeção baseada em risco.KICH, J. D.; COLDEBELLA, A.; ALBUQUERQUE, E. R.; CARDOSO, M. R. de I.; CORBELLINI, L. G.; COSTA, E. de F.
2020Multiple-drug resistant Salmonella enterica serovar Typhimurium monophasic variant (4,[5],12:i:-).MENEGUZZI, M.; PISSETTI, C.; REBELATTO, R.; COSTA, M. de O.; KICH, J. D.
2013Novas propostas para o controle de salmonela em suínos.KICH, J. D.; CARDOSO, M. R. de I.
2017O aumento da frequência de salmonella clínica Brasil.KICH, J. D.; MENEGUZZI, M.; REICHEN, C.
2011Parâmetros microbiológicos de carcaças suínas amostradas na etapa de pré-resfriamento.PISSETTI, C.; WERLANG, G. O.; BIESUS, L. L.; KICH, J. D.; CARDOSO, M. R. de I.
2015Pathogen inactivation by hydrated lime addition in swine wastewater for reuse purposes.VIANCELLI, A.; KUNZ, A.; FONGARO, G.; KICH, J. D.; BARARDI, C. R. M.; SUZIN, L.
2019Pathologic diagnosis of zoonotic parasitosis in slaughter pigs in Brazil.MORES, M. A. Z.; MORES, N.; ALBUQUERQUE, E. R.; KICH, J. D.
2019Perfil sorológico como ferramenta de controle de Salmonella sp. em granjas de suínos.REICHEN, C.; COLDEBELLA, A.; MENEGUZZI, M.; HECK, A.; KICH, J. D.
2009Perfil sorológico e de isolamento de Salmonella sp. em suínos no início da terminação e ao abate.MÜLLER, M.; SCHWARZ, P.; KICH, J. D.; CARDOSO, M.
2017Pleurites crônicas responsáveis pelo desvio de carcaças suínas para o DIF: bacteriologia e histopatologia.ROCHA FILHO, N.; MORES, M. A. Z.; REBELATTO, R.; MORES, N.; KLEIN, C. S.; KICH, J. D.
2016Pleuropneumonia suína.KICH, J. D.; LARA, A. C. de
2010Presença de salmonella no solo e nas fezes de suínos e bovinos de leite em propriedades rurais da microbacia do rio Pinhal.GUGEL, L. A.; BIESUS, L. L.; KICH, J. D.; BESSA, M. C.; PALHARES, J. C. P.; CURIOLETTI; COLDEBELLA, A.
2021Preservação de amostras para isolamento de bactérias indicadoras de resistência antimicrobiana.PERETTI, M. E.; KICH, J. D.; REBELATTO, R.
2011Prevalence, distribution, and molecular characterization of Salmonella recovered from swine finishing herds and a slaughter facility in Santa Catarina, Brazil.KICH, J. D.; COLDEBELLA, A.; MORES, N.; NOGUEIRA, M. G.; CARDOSO, M.; FRATAMICO, P. M.; CALL, J. E.; FEDORKA-CRAY, P.; LUCHANSKY, J. B.
2019Protection efficacy of the rLTB-R1 chimera against experimental swine mycoplasmal pneumonia.FERREIRA, M. R. A.; FINGER, P. F.; MAGALHÃES, C. G.; CUNHA, C. E. P. da; MOREIRA JÚNIOR, C.; KICH, J. D.; MORES, M. A. Z.; MOREIRA, A. N.; DELLAGOSTIN, O. A.; CONCEIÇÃO, F. R.
2015Quantificação de Salmonella sp. em fezes suínas por PCR em tempo real.PAIM, D. S.; MALGARIN, C. M.; KICH, J. D.
2017Reports of Brazilian federal meat inspection system in swine slaughterhouses.COLDEBELLA, A.; KICH, J. D.; ALBUQUERQUE, E. R.; BUOSI, R. J.