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Ano de publicação
Título
Autor(es)
2009
Breeding specialty soybean cultivars for processing and value-added utilization at Embrapa in Brazil.
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
PIPOLO, A. E.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
ARANTES, N. E.
;
GARCIA, A.
;
BENASSI, V. de T.
;
ARIAS, C. A. A.
;
KASTER, M.
;
OLIVEIRA, M. F. de
;
OLIVEIRA, M. A. de
;
TOLEDO, J. F. F. de
;
MOREIRA, J. U. V.
;
CARNEIRO, G. E. de S.
2013
Canning of vegetable-type soybean in acidified brine: effect of the addition of sucrose and pasteurization time on color and other characteristics.
CZAIKOSKI, K.
;
LEITE, R. S.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
SILVA, J. B. da
;
IDA, E. I.
2012
Caracterização da qualidade comercial da soja colhida na safra 2011-2012 no Estado do Paraná e Mato Grosso do Sul.
OLIVEIRA, M. A. de
;
LORINI, I.
;
HENNING, A. A.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
CHIODELLI, A.
2018
Características físico-químicas das sementes de soja: teor de proteína, teor de óleo, acidez do óleo e teor de clorofila.
OLIVEIRA, M. A. de
;
MANDARINO, J. M. G.
;
LEITE, R. S.
2019
Características físico-químicas das sementes de soja: teor de proteína, teor de óleo, acidez do óleo e teor de clorofila.
OLIVEIRA, M. A. de
;
MANDARINO, J. M. G.
;
LEITE, R. S.
2019
Características físico-químicas dos grãos: teor de proteína, teor de óleo, acidez do óleo e teor de clorofila.
MANDARINO, J. M. G.
;
OLIVEIRA, M. A. de
;
BENASSI, V. de T.
;
LEITE, R. S.
2018
Características físico-químicas e tecnológicas dos grãos: teor de proteína, teor de óleo, acidez do óleo e teor de clorofila.
MANDARINO, J. M. G.
;
OLIVEIRA, M. A. de
;
LEITE, R. S.
2011
Changes in the isoflavone profile and in the chemical composition of tempeh during processing and refrigeration.
FERREIRA, M. P.
;
OLIVEIRA, M. C. N. de
;
MANDARINO, J. M. G.
;
SILVA, J. B. da
;
IDA, E. I.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2011
Changes in the isoflavone profile and in the chemical composition of tempeh during processing and refrigeration.
FERREIRA, M. P.
;
OLIVEIRA, M. C. N. de
;
MANDARINO, J. M. G.
;
SILVA, J. B. da
;
IDA, E. I.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2019
Chemical composition and lipoxygenase activity of soybean (Glycine max L. Merrill.) genotypes, specific for human consumption, with different tegument colours.
CIABOTTI, S.
;
JUHÁSZ, A. C. P.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
COSTA, L. L.
;
CORREA, A. D.
;
SIMÃO, A. A.
;
SANTOS, E. N. F.
2015
Chemical composition of grains from glyphosate-resistant soybean and its conventional parent under different edaphoclimatic conditions in Brazil.
BABUJIA, L. C.
;
SILVA, A. P.
;
BIONDO, P. B. F.
;
GARCIA, J. C.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
VISENTAINER, J. V.
2012
Chemical composition of tempeh from soybean cultivars specially developed for human consumption.
BAVIA, A. C. F.
;
SILVA, C. E. da
;
FERREIRA, M. P.
;
LEITE, R. S.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2012
Chemical composition of tempeh from soybean cultivars specially developed for human consumption.
BAVIA, A. C. F.
;
SILVA, C. E. da
;
FERREIRA, M. P.
;
LEITE, R. S.
;
LEITE, R. S.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2016
Chemical composition, protein profile, and isoflavones content in soybean genotypes with different seed coat colors.
CIABOTTI, S.
;
SILVA, A. C. B. B.
;
JUHASZ, A. C. P.
;
MENDONÇA, C. D.
;
TAVANO, O. L.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
CONÇALVES, C. A. A.
2020
Colheita e pós-colheita de grãos.
LORINI, I.
;
SILVEIRA, J. M.
;
OLIVEIRA, M. A. de
;
MANDARINO, J. M. G.
;
HENNING, A. A.
;
KRZYZANOWSKI, F. C.
;
FRANÇA-NETO, J. B.
;
BENASSI, V. T.
;
CONTE, O.
;
HENNING, F. A.
2008
Comparação da composição química entre cultivares de soja isogênicas convencionais e transgênicas.
MARDEGAN, F. U.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
OLIVEIRA, E. F.
;
SILVA, J. A. V.
2011
Comparação dos teores de ácido fítico entre as cultivares de soja Vmax e Vmax RR.
MOREIRA, A. A.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
NEVES-SOUZA, R. D. das
;
LEITE, R. S.
2005
Comparação entre dois métodos para a extração de isoflavonas em cultivares de soja.
CRANCIANINOV, W. S.
;
FREITAS, A. M.
;
SANTANA, A. C.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2007
Componentes do rendimento, teores de isoflavonas, proteínas, óleo e qualidade de sementes de soja.
ÁVILA, M. R.
;
BRACCINI, A. de L. e
;
SCAPIM, C. A.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
ALBRECHT, L. P.
;
VIDIGAL FILHO, P. S.
2011
Composição centesimal de grãos de soja de oito diferentes cultivares.
ALVES, F. P.
;
OLIVEIRA, M. A.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
BENASSI, V. T.
;
LEITE, R. S.
;
SEIBEL, N. F.