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Ano de publicação
Título
Autor(es)
2016
Desenvolvimento de barra de cereal isenta de glúten, à base de sorgo, com reduzido teor de açúcar e enriquecida com inulina.
MATTOS, M. da C.
;
GALDEANO, M. C.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
NOGUEIRA, L. C.
2017
Effect of extrusion variables in the physical characteristics of cookies prepared with whole rice (Oryza sativa L.) and black beans (Phaseolus vulgaris L.) flour.
MARQUES, G. A.
;
MAGALHÃES, C. S.
;
DELMAESTRO, J. N.
;
OLIVEIRA, A. P. R.
;
MATTOS, M. da C.
;
CARVALHO, J. L. V. de
;
ASCHERI, J. L. R.
;
SILVA, E. M. M.
2012
Oscilatory rheometry a tool to understand the extrusion of rice/whey blends.
CALDAS, C. M.
;
MATTOS, M. da C.
;
GALDEANO, M. C.
;
COUTINHO, M. S.
;
SILVA, E. C. B.
;
CARVALHO, C. W. P.