Navegando por Autor MIRANDA, M. Z. de

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 179 a 198 de 270 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2018Fragmentos de insetos em farinha obtida de grãos de trigo armazenado no sul do Brasil.SAGIORATO, A. C.; MARSARO JUNIOR, A. L.; MIRANDA, M. Z. de; GUARIENTI, E. M.; PEREIRA, P. R. V. da S.; TIBOLA, C. S.; NICOLAU, M.
2006Genetic differences of Embrapa wheat cultivars to qualitative use and response to input system.CAIERÃO, E.; SCHEEREN, P. L.; SÓ e SILVA, M.; DEL DUCA, L. de J. A.; NASCIMENTO JUNIOR, A. do; MIRANDA, M. Z. de; GUARIENTI, E. M.; PIRES, J. L. F.; LINHARES, A. G.; EICHELBERGER, L.; CHAVES, M. S.; LIMA, M. I. P. M.; COSTAMILAN, L. M.; BONATO, A. L. V.
2019Germinated wheat starch as a substrate to produce cyclodextrins: application in inclusion complex to improve the thermal stability of orange essential oil.KRINGEL, D. H.; BARANZELLI, J.; SCHÖFFER, J. da N.; EL HALAL, S. L. M.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. da R.
2011Gestão da qualidade do trigo na pós-colheita.TIBOLA, C. S.; DE MORI, C.; GUARIENTI, E. M.; LORINI, I.; LIMA, M. I. P. M.; MIRANDA, M. Z. de
2019Gluten viscoelasticity: rapid method for classification of soft-like wheat genotypes.SOUZA, T. M.; MIRANDA, M. Z. de; PRANDO, A. M.; TILLEY, M.; PAYTON, M. E.; RAYAS-DUARTE, P.
2021GlutoPeak test for prediction of wheat technological quality and baking performance of Brazilian tropical wheat samples.MIRANDA, M. Z. de; FRONZA, V.; SOARES SOBRINHO, J.; TATSCH, P. O.
2021GlutoPeak test for prediction of wheat technological quality and baking performance of Brazilian tropical wheat samples.MIRANDA, M. Z. de; TATSCH, P. O.; FRONZA, V.; SOARES SOBRINHO, J.
2023Grain germination changes the profile of phenolic compounds and benzoxazinoids in wheat: a study on hard and soft cultivars.BARANZELLI, J.; SOMACAL, S.; MONTEIRO, C. S.; MELLO, R. de O.; RODRIGUES, E.; PRESTES, O. D.; LÓPEZ-RUIZ, R.; FRENICH, A. G.; ROMERO-GONZÁLEZ, R.; MIRANDA, M. Z. de; EMANUELLI, T.
2011Grain quality of latin american wheat cultivars: current development and future perspectives.VÁZQUEZ, D.; CUNIBERTI, M.; BAINOTTI, C.; MIRANDA, M. Z. de; SCHEEREN, P. L.; JOBET, C.; CABRERA, G.; KOHLI, M. M.; VERGES, R.; PEÑA, R. J.
2007Grains with symptoms of fusarium head blight and its relationship with technological quality and with mycotoxins and ergosterol content in commercial wheat samples.LIMA, M. I. P. M.; MIRANDA, M. Z. de; MALLMANN, C. A.
2015Granulometria e amido danificado de farinhas de trigo obtidas em diferentes moinhos experimentais.SCHOLZ, M. B. S.; BORDIGNON, J. R.; MIRANDA, M. Z. de; SILVA, V. C. da; TATSCH, P. O.
2017Grape pomace skins and the effects of its inclusion in the technological properties of muffins.BENDER, A. B. B.; SPERONI, C. S.; SALVADOR, P. R.; LOUREIRO, B. B.; LOVATTO, N. M.; GOULART, F. R.; LOVATTO, M. T.; MIRANDA, M. Z. de; SILVA, L. P.; PENNA, N. G.
2021Hydration properties and arabinoxylans content of whole wheat flour intended for cookie production as affected by particle size and Brazilian cultivars.BRESSIANI, J.; SANTETTI, G. S.; ORO, T.; ESTERES, V.; BIDUSKI, B.; MIRANDA, M. Z. de; GUTKOSKI, L. C.; ALMEIDA, J. L. de; GULARTE, M. A.
2019Impact of wheat (Triticum aestivum L.) germination process on starch properties for application in films.BARANZELLI, J.; KRINGEL, D. H.; MALLMANN, J. F.; BOCK, E.; EL HALAL, S. L. M.; PRIETTO, L.; ZAVAREZE, E. da R.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G.
2012Influence of cultivar and environment on quality of Latin American wheats.VÁZQUEZ, D.; BERGER, A. G.; CUNIBERTI, M.; BAINOTTI, C.; MIRANDA, M. Z. de; SCHEEREN, P. L.; JOBET, C.; ZÚÑIGA, J.; CABRERA, G.; VERGES, R.; JAVIER PENA, R.
2015Influence of whole wheat flour and fat replacer levels on the specific volume of the loaves.SCHEUER, P. M.; MIRANDA, M. Z. de; DE FRANCISCO, A.
2015Influência do preço do trigo, recebido pelo produtor, no preço de seus derivados em São Paulo.DE MORI, C.; MIRANDA, M. Z. de
2006Informações e desempenho produtivo da cultivar de trigo BRS 208 no Rio Grande do Sul e em Santa Catarina.SCHEEREN, P. L.; BRUNETTA, D.; BASSOI, M. C.; DOTTO, S. R.; TAVARES, L. C.; SILVA, M. S.; MIRANDA, M. Z. de; CAIERÃO, E.
2006Informações sobre a cultivar de trigo BRS 229 e seu desempenho produtivo em Santa Catarina.BRUNETTA, D.; BASSOI, M. C.; DOTTO, S. R.; SCHEEREN, P. L.; TAVARES, L. C.; MIRANDA, M. Z. de; CAMPOS, L. A. C.
2006Informações sobre a cultivar de trigo BRS 249 e seu desempenho produtivo em Santa Catarina.BRUNETTA, D.; BASSOI, M. C.; DOTTO, S. R.; SCHEEREN, P. L.; TAVARES, L. C.; MIRANDA, M. Z. de; CAMPOS, L. A. C.