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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2006 | Genetic differences of Embrapa wheat cultivars to qualitative use and response to input system. | CAIERÃO, E.; SCHEEREN, P. L.; SÓ e SILVA, M.; DEL DUCA, L. de J. A.; NASCIMENTO JUNIOR, A. do; MIRANDA, M. Z. de; GUARIENTI, E. M.; PIRES, J. L. F.; LINHARES, A. G.; EICHELBERGER, L.; CHAVES, M. S.; LIMA, M. I. P. M.; COSTAMILAN, L. M.; BONATO, A. L. V. |
2019 | Germinated wheat starch as a substrate to produce cyclodextrins: application in inclusion complex to improve the thermal stability of orange essential oil. | KRINGEL, D. H.; BARANZELLI, J.; SCHÖFFER, J. da N.; EL HALAL, S. L. M.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. da R. |
2011 | Gestão da qualidade do trigo na pós-colheita. | TIBOLA, C. S.; DE MORI, C.; GUARIENTI, E. M.; LORINI, I.; LIMA, M. I. P. M.; MIRANDA, M. Z. de |
2019 | Gluten viscoelasticity: rapid method for classification of soft-like wheat genotypes. | SOUZA, T. M.; MIRANDA, M. Z. de; PRANDO, A. M.; TILLEY, M.; PAYTON, M. E.; RAYAS-DUARTE, P. |
2021 | GlutoPeak test for prediction of wheat technological quality and baking performance of Brazilian tropical wheat samples. | MIRANDA, M. Z. de; TATSCH, P. O.; FRONZA, V.; SOARES SOBRINHO, J. |
2021 | GlutoPeak test for prediction of wheat technological quality and baking performance of Brazilian tropical wheat samples. | MIRANDA, M. Z. de; FRONZA, V.; SOARES SOBRINHO, J.; TATSCH, P. O. |
2023 | Grain germination changes the profile of phenolic compounds and benzoxazinoids in wheat: a study on hard and soft cultivars. | BARANZELLI, J.; SOMACAL, S.; MONTEIRO, C. S.; MELLO, R. de O.; RODRIGUES, E.; PRESTES, O. D.; LÓPEZ-RUIZ, R.; FRENICH, A. G.; ROMERO-GONZÁLEZ, R.; MIRANDA, M. Z. de; EMANUELLI, T. |
2011 | Grain quality of latin american wheat cultivars: current development and future perspectives. | VÁZQUEZ, D.; CUNIBERTI, M.; BAINOTTI, C.; MIRANDA, M. Z. de; SCHEEREN, P. L.; JOBET, C.; CABRERA, G.; KOHLI, M. M.; VERGES, R.; PEÑA, R. J. |
2007 | Grains with symptoms of fusarium head blight and its relationship with technological quality and with mycotoxins and ergosterol content in commercial wheat samples. | LIMA, M. I. P. M.; MIRANDA, M. Z. de; MALLMANN, C. A. |
2015 | Granulometria e amido danificado de farinhas de trigo obtidas em diferentes moinhos experimentais. | SCHOLZ, M. B. S.; BORDIGNON, J. R.; MIRANDA, M. Z. de; SILVA, V. C. da; TATSCH, P. O. |
2017 | Grape pomace skins and the effects of its inclusion in the technological properties of muffins. | BENDER, A. B. B.; SPERONI, C. S.; SALVADOR, P. R.; LOUREIRO, B. B.; LOVATTO, N. M.; GOULART, F. R.; LOVATTO, M. T.; MIRANDA, M. Z. de; SILVA, L. P.; PENNA, N. G. |
2021 | Hydration properties and arabinoxylans content of whole wheat flour intended for cookie production as affected by particle size and Brazilian cultivars. | BRESSIANI, J.; SANTETTI, G. S.; ORO, T.; ESTERES, V.; BIDUSKI, B.; MIRANDA, M. Z. de; GUTKOSKI, L. C.; ALMEIDA, J. L. de; GULARTE, M. A. |
2019 | Impact of wheat (Triticum aestivum L.) germination process on starch properties for application in films. | BARANZELLI, J.; KRINGEL, D. H.; MALLMANN, J. F.; BOCK, E.; EL HALAL, S. L. M.; PRIETTO, L.; ZAVAREZE, E. da R.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G. |
2012 | Influence of cultivar and environment on quality of Latin American wheats. | VÁZQUEZ, D.; BERGER, A. G.; CUNIBERTI, M.; BAINOTTI, C.; MIRANDA, M. Z. de; SCHEEREN, P. L.; JOBET, C.; ZÚÑIGA, J.; CABRERA, G.; VERGES, R.; JAVIER PENA, R. |
2015 | Influence of whole wheat flour and fat replacer levels on the specific volume of the loaves. | SCHEUER, P. M.; MIRANDA, M. Z. de; DE FRANCISCO, A. |
2015 | Influência do preço do trigo, recebido pelo produtor, no preço de seus derivados em São Paulo. | DE MORI, C.; MIRANDA, M. Z. de |
2006 | Informações e desempenho produtivo da cultivar de trigo BRS 208 no Rio Grande do Sul e em Santa Catarina. | SCHEEREN, P. L.; BRUNETTA, D.; BASSOI, M. C.; DOTTO, S. R.; TAVARES, L. C.; SILVA, M. S.; MIRANDA, M. Z. de; CAIERÃO, E. |
2006 | Informações sobre a cultivar de trigo BRS 229 e seu desempenho produtivo em Santa Catarina. | BRUNETTA, D.; BASSOI, M. C.; DOTTO, S. R.; SCHEEREN, P. L.; TAVARES, L. C.; MIRANDA, M. Z. de; CAMPOS, L. A. C. |
2006 | Informações sobre a cultivar de trigo BRS 249 e seu desempenho produtivo em Santa Catarina. | BRUNETTA, D.; BASSOI, M. C.; DOTTO, S. R.; SCHEEREN, P. L.; TAVARES, L. C.; MIRANDA, M. Z. de; CAMPOS, L. A. C. |
2009 | Integrated wheat production - traceability and manufacturing quality. | TIBOLA, C. S.; FERNANDES, J. M. C.; LORINI, I.; SCHEEREN, P. L.; MIRANDA, M. Z. de |