Navegando por Autor MORAES, I. O.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
1991Obtenção de bioinseticida a base de Bacillus thuringiensis em novos meios de cultura.CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. O.; R. SOBRINHO, M.; CONTI, H. H.
2009Obtenção de Trichoderma stromaticum por fermentação em estado sólido, visando o controle da vassoura de bruxa.MORAES, R. O.; MORAES, I. O.; MELO, I. S. de; CAPALBO, D. M. F.; ARRUDA, R. O. M.
1988Outlook on the use of semi-solid culture media for the production of Bacillus thuringiensis.CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. O.
1988Production of proteic protoxin by Bacillus thuringiensis by semi-solid fermentation.CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. O.
2008Produção de bactérias entomopatogênicas na América Latina.CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. O.; ARANTES, O. M. N.; REGIS, L. N.; FERNANDEZ-LARREA VEGA, O.; BENINTENDE, G. B.; GUIMARÃES, S. E.; ARRUDA, R. O. M.; MORAES, R. O.
1998Produção de bactérias entomopatogênicas.MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F.; ARRUDA, R. O. M.
2018Quantification of losses and recovery of dry matter in Arachis pintoi cv. BRS Mandobi and Elephant grass.CAVALI, J.; COUTO, V. R. M.; PORTO, M. O.; VALENTIM, J. F.; SALES, M. F. L.; VALENTE, E. E.; MORAES, I. O.; ARAÚJO, M. E. C. de
1992Recent observations on bacterial insecticide production by semi-solid fermentation technique.CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. O.; MORAES, R. O.
1990Solid and liquid waste utilization in fermentation process to get bacterial insecticide.MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F.; MORAES, R. O.
1996Solid state fermentation of Bacillus thuringiensis tolworth as a toll for Spodoptera frugiperda control in maize.CAPALBO, D. M. F.; VALICENTI, F.; MORAES, I. O.; SOARES, C. M.
1991Technical aspects of the use of wastewaters, to get useful products though fermentative process.MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F.; DEL BIANCHI, V. L.; SIFUENTES, L. E.
1996Thermobacteriology of Bacillus thuringiensis after conventional drying.ARRUDA, R. O. M.; MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F.; PARK, K. J.
2005Trichoderma stromaticum solid state fermentation to get a biological control of Crinipelis perniciosa, an important cacao pest.MORAES, R. O.; CAPALBO, D. M. F.; ARRUDA, R. O. M.; MORAES, I. O.
1990Utilização da manipueira na produção de Bacillus thuringiensis por fermentação submersa.CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. O.; CONTI, H. H.
1990Utilização de subprodutos agroindustriais na obtenção de esporos de Bacillus thurigiensis. II. Fermentação semi-sólida.CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. O.; SOARES, C. M.
1990Utilização de subprodutos agroindustriais na obtenção de esporos de Bacillus thuringiensis. I. Fermentação submersa.CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. O.; SOARES, C. M.; CONTI, H. H.